Quizvragen series

221 resultaten

Wat is de gemeenschappelijke achternaam van deze twee-eiige tweeling die bekend werden door het vertolken van de dochter Michelle Elizabeth Tanner in de televisieserie Full House?

Goed zo !

We zien hier de leden van het beruchte the A-team: Kolonel Hannibal, Face, Murdock en BA. Bij deze laatste staat BA voor Bosco Albert. Maar kennen jullie ook zijn achternaam?

Goed zo !
Quizvraag Walt Disney 2455

Wat is de naam van dit vogelbekdier, ook bekend onder zijn codenaam Agent P? Het is een fictief personage uit de Disney serie Phineas en Ferb.

Goed zo !

That '70s Show is een Amerikaanse televisieserie over een groep tieners aan het einde van de jaren zeventig. maar in welke staat speelt die serie zich af?

Goed zo !

We zien hier de personages uit een Australische serie. De serie gaat over een tweeling (John en Angela) die bij de geboorte gescheiden is. Later worden ze verliefd op elkaar, zonder te weten dat ze broer en zus zijn. Welke serie, die bij ons werd uitgezonden op BRT tussen 1982 en 1987, zoeken we?

Goed zo !
Quizvraag Acteurs 2383

De hoofdacteur uit The Sopranos, James Gandolfini, overleed in 2013. Naast hem speelde deze acteur de tweede hoofdrol in The Sopranos. Wat is zijn naam?

Goed zo !
Quizvraag Actrices 2365

We zien hier Joan Holloway uit de serie Mad Men. Ze won in 2009 de prijs voor "beste actrice in een dramaserie" op het "Festival de télévision de Monte-Carlo" voor haar rol. Wat is haar echte naam?

Goed zo !

We zoeken de naam van een Amerikaanse comedyserie, uitgezonden op ABC tussen 1978 en 1982. De serie werd ook in Nederland uitgezonden. Deze serie was een spin off van de comedy Happy Days waarin Robin Williams in een aflevering het buitenaards wezen Mork speelde dat Richie Cunningham wilde ontvoeren. Welke serie zoeken we?

Goed zo !
Quizvraag Actrices 2325

Deze Amerikaanse actrice brak in 1999 door in de film Mumford. Sinds 2011 heeft ze de hoofdrol in de sitcom New Girl. Wat is haar echte naam?

Goed zo !

We zien hier een Amerikaanse realityserie van Fox met Paris Hilton en Nicole Richie. De serie van 55 afleveringen werd uitgezonden in de Verenigde Staten van 2003 tot en met 2007. Wat is de naam van deze serie?

Goed zo !
Quizvraag Acteurs Golden Globe 2212

Wat is de naam van deze Amerikaanse acteur? Hij speelde onder meer Al Bundy in alle 261 afleveringen van Married... with Children, waarvoor hij in zowel 1992 als 1993 werd genomineerd voor een Golden Globe.

Goed zo !

Het eiland werd geregisseerd door Jan Eelen en verscheen in 2004-2005 op de buis. In deze komische serie spelen er 3 acteurs mee met een achternaam die fonetisch hetzelfde is. Wie zijn deze acteurs?

Goed zo !

Ze werd in 2006 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol als Gabrielle Solis in de televisieserie Desperate Housewives. Wat is haar echte naam?

Goed zo !
Quizvraag Wereldoorlog 2 Oorlog 1975

Deze tiendelige televisieserie uit 2001 gaat over de Tweede Wereldoorlog waarin de rol van de Easy Company van het 506th Parachute Infantry Regiment, US 101st Airborne Division, in de oorlog wordt getoond. Het is een coproductie. Door welke twee producers is dit een productie?

Goed zo !

Op welke ook bij ons populaire serie is deze intro van The Simpsons een parodie?

Goed zo !