Moeilijke quizvragen series

8 Moeilijke quizvragen over Series

eerste soapbitch van Nederland.

We zoeken een personage uit de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden. De rol van deze eerste Nederlandse 'soapbitch' werd van seizoen één tot vijf vertolkt door actrice Inge Ipenburg. Graag de naam van het personage.

Goed zo !

Leerkracht The Simpsons

We zoeken de naam van deze leerkracht. Haar familienaam is voldoende.

Goed zo !


Streamingdienst Black Mirror

"Joan Is Awful" is de eerste aflevering van het zesde seizoen van de serie Black Mirror. In deze aflevering volgen we Joan (Annie Murphy) terwijl haar leven in realtime wordt aangepast tot een televisieserie met Salma Hayek in de hoofdrol. Deze serie ziet ze op een parodie van Netflix. Graag de naam van deze fictieve streamingdienst.

Goed zo !


Chantal
© VRT

Deze spin-off van "Eigen Kweek" was in het najaar van 2022 op zondagavond op Eén te zien. Chantal Vantomme, vertolkt door Maaike Cafmeyer, gaat er aan de slag als hoofdinspecteur bij politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke zone van ons land. In welke fictieve gemeente speelt de serie zich af? De naam is samengesteld uit twee bestaande gemeenten uit de westhoek waar het grootste deel van de opnames plaatsvond.

Goed zo !


naam Pico FC De Kampioenen

Pico, het personage uit F.C. De Kampioenen werd gespeeld door Walter Michiels. De volledige naam van het personage is een samensmelting van twee topschutters uit de Belgische voetbalcompetitie. Wat is dus de volledige naam van dit personage?

Goed zo !

Quizvraag Series 5942

Britse komische televisieserie, geschreven door Jimmy Perry en David Croft, die liep van 1990 tot 1993. Hoofdrollen waren er voor onder andere Paul Shane, Jeffrey Holland en Su Pollard. De serie speelt zich af in de jaren '20 en draait rond het aristocratische gezin Meldrum en hun bediendes; er wordt de spot gedreven met het upstairs and downstairs-systeem dat toen nog bestond. Naam van deze serie?

Goed zo !

Quizvraag Series 5650

Personage dat bij de Callboys een verhadering hemist had, gespeeld door Rik Verheye.

Goed zo !

Quizvraag Piraten Schepen 1695

In de serie Black Sails gaat kapitein Flint opzoek naar een Spaans schip vol met goud. Hoe heet dit schip?

Goed zo !


Filters

Netflix