Quizvragen series

221 resultaten

In welke tv-serie speelde zangeres Taylor Swift de gastrol van personage Haley Jones?

Goed zo !

Gedurende zes jaar en 100 afleveringen kon de jeugd zich, eind jaren ‘80 en begin jaren ‘90, vergapen aan dit programma. De serie speelde zich af op een krantenredactie, maar dat was slechts een dekmantel voor een organisatie die de radelozen hielp en het onrecht uit de wereld werkte. Bekende personages uit de serie waren Waldo uit het melkhuisje, juffrouw Pluym en de gepatenteerde kluns Felix Haentjes. Hoe heette deze tv-serie?

Goed zo !

Deze serie volgt de levens van chirurgische stagiaires en assistent-chirurgen in een fictief hospitaal in Seattle. De reeks toont de groei van de relaties tussen de chirurgen, zowel vriendschappelijke als seksuele, wat vaak resulteert in een strijd tussen hun persoonlijke en professionele levens. Hoe heet deze ziekenhuisserie die één van de speerpunten is in de programmatie van Vijf?

Goed zo !
Quizvraag BBC Acteurs 2748

De klungelige Spaanse ober in de BBC-sitcom "Fawlty Towers", is overleden in december 2016. Wat is de naam van de Duitsland geboren Sachs in deze serie?

Goed zo !

We zoeken een Amerikaanse televisiereeks die draait rond een gelijknamige advocaat, vertolkt door Andy Griffith. Goedkoop kan je hem niet noemen, maar hij slaagt er meestal wel in zijn cliënten te laten vrijspreken en de echte moordenaar te ontmaskeren. Naam graag van de serie die oorspronkelijk liep van 1986 tot 1995 over 9 seizoenen?

Goed zo !
Quizvraag Series 2739

Welke sitcom gaat over een jongetje die afhankelijk is van zijn denkbeeldige vriend?

Goed zo !

In 2016 moesten we afscheid nemen van de acteur die Maester Aemon speelt in de serie Game of Thrones. Wat is zijn echte naam?

Goed zo !

Op 26 januari 2017 verloren we de acteur Mike Connors. Bij het grote publiek werd Connors vooral bekend om zijn titelrol in de detectivereeks die liep van 1967 tot 1975. Welke detectivereeks zoeken we?

Goed zo !

Op 23 januari 2017 moesten we afscheid nemen van Gorden Kaye. De acteur die tien jaar de rol van René Artois speelde in 'Allo 'Allo!. Weten jullie nog in welk dorpje deze Britse komedieserie zich afspeelde?

Goed zo !
Quizvraag Netflix Moord Moordenaars Documentaires 2656

Alledaags kunnen we het proces rond deze vrouw zeker niet noemen. Zelden heeft een moordproces meer mondiale weerklank gekregen dan de seksmoord op de Britse studente Meredith Kercher in Perugia in het najaar van 2007. Deze Amerikaanse op de foto werd onschuldig bevonden voor de seksmoord. Wat is de voor- en achternaam van deze vrouw? In 2016 kwam er een gelijknamige Netflix documentaire uit.

Goed zo !
Quizvraag Series 2611

Eigen kweek is een Vlaamse televisieserie, geregisseerd door Joël Vanhoebrouck. De serie gaat over een boerengezin dat cannabis begint te telen om het hoofd boven water te houden. Weten jullie nog de familienaam van deze boeren?

Goed zo !

Deze actrice is vooral bekend van haar rol als Daenerys Targaryen in de serie Game of Thrones. Maar kennen jullie ook haar echte naam?

Goed zo !

We zoeken een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid dat plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega's omkomen. Kiefer Sutherland, bekend uit de reeks 24, speelt de hoofdrol als nieuwe president. Over welke serie gaat het hier?

Goed zo !

We zien hier Arthur Mitchell uit de serie Dexter. Hij had de bijnaam "Trinity Killer". Wie kreeg voor deze rol een golden globe en een Emmy?

Goed zo !

De serie de we zoeken, werd gemaakt met een budget van € 110 miljoen en was daarmee op dat moment de duurste ooit op Netfix. De serie vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Welke serie zoeken we?

Goed zo !