Quizvraag Series 2656

Alledaags kunnen we het proces rond deze vrouw zeker niet noemen. Zelden heeft een moordproces meer mondiale weerklank gekregen dan de seksmoord op de Britse studente Meredith Kercher in Perugia in het najaar van 2007. Deze Amerikaanse op de foto werd onschuldig bevonden voor de seksmoord. Wat is de voor- en achternaam van deze vrouw? In 2016 kwam er een gelijknamige Netflix documentaire uit.

Toon de eerste letter
De eerste letter: A


Quizvraag Series 2611

Eigen kweek is een Vlaamse televisieserie, geregisseerd door Joël Vanhoebrouck. De serie gaat over een boerengezin dat cannabis begint te telen om het hoofd boven water te houden. Weten jullie nog de familienaam van deze boeren?

Toon de eerste letter
De eerste letter: W


Quizvraag Series 2600

Deze actrice is vooral bekend van haar rol als Daenerys Targaryen in de serie Game of Thrones. Maar kennen jullie ook haar echte naam?

Toon de eerste letter
De eerste letter: C


Quizvraag Series 2580

We zoeken een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid dat plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega's omkomen. Kiefer Sutherland, bekend uit de reeks 24, speelt de hoofdrol als nieuwe president. Over welke serie gaat het hier?

Toon de eerste letter
De eerste letter: D


Quizvraag Series 2574

We zien hier Arthur Mitchell uit de serie Dexter. Hij had de bijnaam "Trinity Killer". Wie kreeg voor deze rol een golden globe en een Emmy?

Toon de eerste letter
De eerste letter: L


Quizvraag Series 2572

De serie de we zoeken, werd gemaakt met een budget van € 110 miljoen en was daarmee op dat moment de duurste ooit op Netfix. De serie vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Welke serie zoeken we?

Toon de eerste letter
De eerste letter: T


Quizvraag Series 2541

Wat is de gemeenschappelijke achternaam van deze twee-eiige tweeling die bekend werden door het vertolken van de dochter Michelle Elizabeth Tanner in de televisieserie Full House?

Toon de eerste letter
De eerste letter: O


Quizvraag Series 2471

We zien hier de leden van het beruchte the A-team: Kolonel Hannibal, Face, Murdock en BA. Bij deze laatste staat BA voor Bosco Albert. Maar kennen jullie ook zijn achternaam?

Toon de eerste letter
De eerste letter: B


Quizvraag Series 2455

Wat is de naam van dit vogelbekdier, ook bekend onder zijn codenaam Agent P? Het is een fictief personage uit de Disney serie Phineas en Ferb.

Toon de eerste letter
De eerste letter: P


Quizvraag Series 2440

That '70s Show is een Amerikaanse televisieserie over een groep tieners aan het einde van de jaren zeventig. maar in welke staat speelt die serie zich af?

Toon de eerste letter
De eerste letter: W


Quizvraag Series 2397

We zien hier de personages uit een Australische serie. De serie gaat over een tweeling (John en Angela) die bij de geboorte gescheiden is. Later worden ze verliefd op elkaar, zonder te weten dat ze broer en zus zijn. Welke serie, die bij ons werd uitgezonden op BRT tussen 1982 en 1987, zoeken we?

Toon de eerste letter
De eerste letter: S


Quizvraag Series 2383

De hoofdacteur uit The Sopranos, James Gandolfini, overleed in 2013. Naast hem speelde deze acteur de tweede hoofdrol in The Sopranos. Wat is zijn naam?

Toon de eerste letter
De eerste letter: V


Quizvraag Series 2365

We zien hier Joan Holloway uit de serie Mad Men. Ze won in 2009 de prijs voor "beste actrice in een dramaserie" op het "Festival de télévision de Monte-Carlo" voor haar rol. Wat is haar echte naam?

Toon de eerste letter
De eerste letter: H


Quizvraag Series 2358

We zoeken de naam van een Amerikaanse comedyserie, uitgezonden op ABC tussen 1978 en 1982. De serie werd ook in Nederland uitgezonden. Deze serie was een spin off van de comedy Happy Days waarin Robin Williams in een aflevering het buitenaards wezen Mork speelde dat Richie Cunningham wilde ontvoeren. Welke serie zoeken we?

Toon de eerste letter
De eerste letter: M


Quizvraag Series 2325

Deze Amerikaanse actrice brak in 1999 door in de film Mumford. Sinds 2011 heeft ze de hoofdrol in de sitcom New Girl. Wat is haar echte naam?

Toon de eerste letter
De eerste letter: D


Quizvraag Series 2262

We zien hier een Amerikaanse realityserie van Fox met Paris Hilton en Nicole Richie. De serie van 55 afleveringen werd uitgezonden in de Verenigde Staten van 2003 tot en met 2007. Wat is de naam van deze serie?

Toon de eerste letter
De eerste letter: T


Quizvraag Series 2212

Wat is de naam van deze Amerikaanse acteur? Hij speelde onder meer Al Bundy in alle 261 afleveringen van Married... with Children, waarvoor hij in zowel 1992 als 1993 werd genomineerd voor een Golden Globe.

Toon de eerste letter
De eerste letter: O


Quizvraag Series 2085

Het eiland werd geregisseerd door Jan Eelen en verscheen in 2004-2005 op de buis. In deze komische serie spelen er 3 acteurs mee met een achternaam die fonetisch hetzelfde is. Wie zijn deze acteurs?

Toon de eerste letter
De eerste letter: V


Quizvraag Series 1985

Ze werd in 2006 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol als Gabrielle Solis in de televisieserie Desperate Housewives. Wat is haar echte naam?

Toon de eerste letter
De eerste letter: L


Quizvraag Series 1975

Deze tiendelige televisieserie uit 2001 gaat over de Tweede Wereldoorlog waarin de rol van de Easy Company van het 506th Parachute Infantry Regiment, US 101st Airborne Division, in de oorlog wordt getoond. Het is een coproductie. Door welke twee producers is dit een productie?

Toon de eerste letter
De eerste letter: S