Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Anagrammen


Welk beroep hebben de volgende personen? U krijgt enkel een punt als u beide opgaven juist heeft beantwoord. Voor alle duidelijkheid, het gaat om fictieve personen en u dient beroepen te vormen met de letters uit hun naam en de gemeente waaruit ze afkomstig zijn.

  • Roger Radjza – Beveren
  • U. Eregem – Brest
Welke politicus zoeken we?

Anagram 8167Welk beroep oefent deze man uit?

Anagram 8166Welk beroep hebben de volgende personen? U krijgt enkel een punt als u beide opgaven juist heeft beantwoord. Voor alle duidelijkheid, het gaat om fictieve personen en u dient beroepen te vormen met de letters uit hun naam en de gemeente waaruit ze afkomstig zijn.

MARK DE LAATGOVE uit AS en MAREK U uit BELEM

Welk beroep heeft deze persoon?

Anagram 4610Welk beroep heeft deze man?

Anagram 4604Wat is het beroep van Tom Mans uit Ieper? U dient het beroep te vormen met alle letters uit zijn naam en de gemeente waaruit de persoon afkomstig is.

Anagram 4451Welk beroep heeft de volgende persoon? Voor alle duidelijkheid, het gaat om een fictieve persoon en u dient het beroep te vormen.

Anagram 4253
Welk beroep heeft de volgende persoon? Voor alle duidelijkheid, het gaat om een fictieve persoon en u dient het beroep te vormen met de letters uit de naam en de gemeente waaruit de persoon afkomstig is.

Anagram 4252Welk beroep heeft de volgende persoon? Voor alle duidelijkheid, het gaat om een fictieve persoon en u dient het beroep te vormen met de letters uit hun naam en de gemeente waaruit de persoon afkomstig is. Het beroep moet terug te vinden zijn in het groene boekje.

Anagram 3440