Quizvraag eerste soapbitch van Nederland.

eerste soapbitch van Nederland.

We zoeken een personage uit de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden. De rol van deze eerste Nederlandse 'soapbitch' werd van seizoen één tot vijf vertolkt door actrice Inge Ipenburg. Graag de naam van het personage.

Goed zo !

Meer quizvragen over Series

Quizvraag Series

Hoewel de tv-serie Game of Thrones als fantasy wordt bestempeld, baseerde auteur George R.R. Martin zich voor zijn boeken ook op historische gebeurtenissen. Zo is de machtsstrijd tussen de verschillende facties in Westeros sterk geïnspireerd op een gelijkaardig conflict in het Engeland van de 15de eeuw. Toen werd de strijd voornamelijk uitgevochten tussen twee koninklijke facties, namelijk the House of York en the House of Lancaster. Die laatsten wonnen uiteindelijk de oorlog en Henry Tudor werd gekroond tot Koning Henry de Achtste. Wij zoeken de naam waaronder deze burgeroorlog bekend staat. De naam is afgeleid van de emblemen die beide houses droegen. En ook in Game of Thrones draagt een van de huizen dit embleem.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Op de foto zien we de geadopteerde zoon van Betty en Barney Rubble uit de animatieserie The Flinstones. Kennen jullie ook zijn naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Welk Amerikaans kostuumdrama op Netflix speelt zich af tijdens het Regency-tijdperk in 1813 en focust zich op het societyseizoen? De serie is gebaseerd op novelles van Julia Quinn. Het tweede seizoen ging in première op 25 maart van 2022, waarin Anthony's zoektocht naar een geschikte burggravin wordt gevolgd.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Ook televisieseries schuwen het moorden niet, zo ook de makers van thuis. Welke door Marijke Hofkens gespeeld personage verongelukte in 2012 in Mexico, wellicht door toedoen van haar vroegere echtgenoot Luc Bomans. De twee runden vroeger een sanitair bedrijf en hebben samen een zoon, genaamd Lowie Bomans. Hoe heet het personage dat gespeeld werd door Marijke Hofkens?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

De finale van deze serie lokte teveel kijkers naar Dinsey+, waardoor de streamingzender tijdelijk plat ging. Welke Marvel serie, met de personages Scarlet Witch en Vision, zoeken we?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Jullie zien hier een afbeelding van 3 personages uit de serie die wij zoeken. De komische serie verscheen in 2011 op VTM en in het afgelopen voorjaar (2017) konden we op dezelfde zender het derde seizoen van de serie bekijken. Over welke serie hebben we het hier?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Hoe heet de soft-erotische televisieserie die oorspronkelijk van 1992 tot 1997 uitgezonden werd door de zender Showtime? Elke aflevering begint met Jake Winters, een personage gespeeld door David Duchovny, die een brief voorleest met persoonlijke verhalen over liefde, passie en verraad, toegestuurd door vrouwen. Heel wat bekende acteurs en actrices speelden mee in deze soft-erotische serie, waaronder Matt Leblanc en Jennifer Rhodes.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Welke Amerikaanse televisieserie draait om medewerkers van het reclamebureau Sterling Cooper dat geleid wordt door creatief directeur Don Draper?

Bekijk antwoord