Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag Chantal

Quizvraag VRT 8751

© VRT


Deze spin-off van "Eigen Kweek" was in het najaar van 2022 op zondagavond op Eén te zien. Chantal Vantomme, vertolkt door Maaike Cafmeyer, gaat er aan de slag als hoofdinspecteur bij politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke zone van ons land. In welke fictieve gemeente speelt de serie zich af? De naam is samengesteld uit twee bestaande gemeenten uit de westhoek waar het grootste deel van de opnames plaatsvond.
Quizvragen over Series

Quizvraag Series
Hoe heet het personage uit House of Cards gespeeld door Kevin Spacey?
Quizvraag Series
Hoe heet de soft-erotische televisieserie die oorspronkelijk van 1992 tot 1997 uitgezonden werd door de zender Showtime? Elke aflevering begint met Jake Winters, een personage gespeeld door David Duchovny, die een brief voorleest met persoonlijke verhalen over liefde, passie en verraad, toegestuurd door vrouwen. Heel wat bekende acteurs en actrices speelden mee in deze soft-erotische serie, waaronder Matt Leblanc en Jennifer Rhodes.
Quizvraag Series
Van u vernemen we graag de naam van deze Amerikaanse dramaserie. De reeks, die gebaseerd werd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood, werd ontwikkeld door Bruce Miller. De hoofdrol wordt vertolkt door Elisabeth Moss. Het was de eerste serie van een streamingdienst die bekroond werd met de Emmy Award voor beste dramaserie. De serie speelt zich af in een dystopische nabije toekomst.
Quizvraag Series
We zoeken een Engelse televisieserie uit 1999 over het bestaan van dinosaurussen. Dit was een coproductie tussen BBC en Discovery Channel. In België werd deze ingesproken door Vic De Wachter.