Gemakkelijke quizvragen series

183 resultaten

Deze Amerikaans actrice werd vooral als Rachel uit de advocatenserie Suits. In november 2017 verloofde ze zich met prins Harry. Wat is de echte naam van deze toekomstige Duchess of Sussex?

Goed zo !
Quizvraag Series 3179

We zoeken de achternaam van een personage uit de televisiereeks F.C. De Kampioenen, gespeeld door Tuur De Weert. Maurice is de vaste vriend van Pascaleke en drinkt steeds een "orangeade".. Weten jullie zijn achternaam?

Goed zo !
Tytgat Chocolat

Tytgat Chocolat is fantastisch dramaserie, geregisseerd én geschreven door Marc Bryssinck en Filip Lenaerts, die van 10 september tot 22 oktober 2017 uitgezonden werd op Eén. De meeste hoofdrolspelers zijn acteurs van de theatergroep uit Turnhout, een gezelschap van acteurs met het syndroom van Down. Weten jullie de naam van dit theatergezelschap?

Goed zo !
jeugdserie Studio 100

We zoeken de naam van een jeugdserie van Studio 100 die van 2002 tot 2008 liep op de Vlaamse televisiezender Ketnet. Het verhaal draait om een groep jongeren die zichzelf en de wereld ontdekken in en rond een dansschool. Naam graag van deze serie.

Goed zo !

De personen die u hier op de foto ziet, waren de hoofdrolspelers in een Amerikaanse comedyserie die oorspronkelijk op CBS liep van 15 oktober 1951 tot 6 mei 1957. Door velen wordt deze serie met Lucille Ball en Desi Arnaz als één van de beste aller tijden beschouwd. Wat is de naam van die sitcom?

Goed zo !

Iedereen kijkt waarschijnlijk al vol spanning uit naar het achtste seizoen van Game of Thrones. Ned Stark speelde vooral in het eerste seizoen een grote rol. Weten jullie ook de naam van de acteur die Eddard Stark speelt? Deze acteur speelde onder andere ook mee in Lord of the rings.

Goed zo !
Quizvraag VTM 2912

Jullie zien hier een afbeelding van 3 personages uit de serie die wij zoeken. De komische serie verscheen in 2011 op VTM en in het afgelopen voorjaar (2017) konden we op dezelfde zender het derde seizoen van de serie bekijken. Over welke serie hebben we het hier?

Goed zo !

Hoe heet de 'Familie'-webserie die tijdens de zomer enkel via de VTM-app of de website vtm.be te bekijken is?

Goed zo !

Gedurende zes jaar en 100 afleveringen kon de jeugd zich, eind jaren ‘80 en begin jaren ‘90, vergapen aan dit programma. De serie speelde zich af op een krantenredactie, maar dat was slechts een dekmantel voor een organisatie die de radelozen hielp en het onrecht uit de wereld werkte. Bekende personages uit de serie waren Waldo uit het melkhuisje, juffrouw Pluym en de gepatenteerde kluns Felix Haentjes. Hoe heette deze tv-serie?

Goed zo !

Deze serie volgt de levens van chirurgische stagiaires en assistent-chirurgen in een fictief hospitaal in Seattle. De reeks toont de groei van de relaties tussen de chirurgen, zowel vriendschappelijke als seksuele, wat vaak resulteert in een strijd tussen hun persoonlijke en professionele levens. Hoe heet deze ziekenhuisserie die één van de speerpunten is in de programmatie van Vijf?

Goed zo !
Quizvraag BBC Acteurs 2748

De klungelige Spaanse ober in de BBC-sitcom "Fawlty Towers", is overleden in december 2016. Wat is de naam van de Duitsland geboren Sachs in deze serie?

Goed zo !

We zoeken een Amerikaanse televisiereeks die draait rond een gelijknamige advocaat, vertolkt door Andy Griffith. Goedkoop kan je hem niet noemen, maar hij slaagt er meestal wel in zijn cliënten te laten vrijspreken en de echte moordenaar te ontmaskeren. Naam graag van de serie die oorspronkelijk liep van 1986 tot 1995 over 9 seizoenen?

Goed zo !
Quizvraag Series 2739

Welke sitcom gaat over een jongetje die afhankelijk is van zijn denkbeeldige vriend?

Goed zo !

In 2016 moesten we afscheid nemen van de acteur die Maester Aemon speelt in de serie Game of Thrones. Wat is zijn echte naam?

Goed zo !

Op 26 januari 2017 verloren we de acteur Mike Connors. Bij het grote publiek werd Connors vooral bekend om zijn titelrol in de detectivereeks die liep van 1967 tot 1975. Welke detectivereeks zoeken we?

Goed zo !