Quizvragen 2013

50 resultaten

We zoeken een Amerikaanse apocalyptische komediefilm uit 2013, geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Seth Rogen en Evan Goldberg. Hier het begin:

Jay Baruchel keert voor het eerst in een jaar terug naar Los Angeles en herenigt met zijn maat Seth Rogen. Rogen haalt hem over om naar een housewarming van James Franco te gaan. Eenmaal aangekomen heeft Baruchel moeite om zich te mengen met de bekendheden, die allemaal zijn gefocust op seks en drugs.

Goed zo !

Iedereen kent dit deuntje natuurlijk als The Hum van Dimitri Vegas en Like Mike, maar uit welke film met Matthew McConnaughey komt dit oorspronkelijk?

Goed zo !
Quizvraag Films 4111

In deze film uit 2013 wordt het personage van acteur Joaquin Phoenix verliefd op Samantha, een intelligente computer. Scarlett Johansson leende hiervoor haar stem. Regisseur Spike Jonze (/jones/) werd destijds geprezen als een visionair met deze film, die zowel in de categorieën romantiek, drama als science-fiction past. Wat is de korte maar persoonlijke titel van deze film?

Goed zo !
Quizvraag Acteurs Oscars 4024

Deze acteur speelde in Wolf of Wallstreet, Interstellar en talloze andere producties. In 2013 kreeg hij een oscar en een golden globe voor zijn hoofdrol in Dallas Buyers club. Wat is de naam van deze acteur?

Goed zo !
Quizvraag Films 3940

Welke film uit 2013 gaat over de rampzalige expeditie op zoek naar leven op Europa, de maan van de planeet Jupiter?

Goed zo !

De vraag kan je horen in het filmpje.

Goed zo !

Wie presenteerde van oktober 2007 tot juni 2013 met Anja Daems en Cathérine Vandoorne het voormiddag-programma De Madammen op Radio 2? Ze begon haar tv-carrière als wrapper bij Ketnet, waar ze door een toneeltje de programma's aankondigde

Goed zo !

Wie volgde in 2013 Jacques Rogge op als voorzitter van het Internationaal Olympisch comité?

Goed zo !

Wat is de naam van deze Belgische chef-kok? Hij presenteerde meerdere kookprogramma's bij Vitaya en VTM, waaronder een optreden als gast jurylid in Mijn Restaurant. In 2013 was hij te zien als coach/jury in het kookprogramma The Taste.

Goed zo !
Quizvraag Frisdranken 3290

De meeste onder jullie hebben wel eens een cola gedronken. Om de calorieën in een blikje cola te verlagen kwam Coca-Cola met een groene variant namelijk de Coca-Cola Life. In deze variant werd een deel van het suikergehalte veranderd door een andere zoetstof. Door welke natuurlijke zoetstof werd de suiker in Coca-Cola life vervangen?

Goed zo !