Gemakkelijke quizvragen films

371 resultaten

Wie is deze acteur die we onder andere kennen van films als The graduate en Kramer vs Kramer?

Goed zo !
Quizvraag Bobslee Jamaica Olympische Winterspelen 2079

Jullie houden het misschien niet voor mogelijk maar toch slaagde er een Jamaicaans boysleeteam in om deel te nemen aan de Olympische winterspelen in Calgary. Ze deden het bovendien niet slecht, al gingen ze niet meer van start in de vierde run. Een onwaarschijnlijke gebeurtenis die ook het witte doek haalde. Hoe heet de film die gebaseerd is op dit verhaal?

Goed zo !
Quizvraag Voetballers Voetbal 2071

In “Escape to victory, een film uit 1981 van John Huston , proberen krijgsgevangenen tijdens W0 II te ontsnappen ter gelegenheid van een voetbalwedstrijd, Naast o,a, Pele en Bobby Moore speelt er ook een Belg mee, een icoon van Anderlecht en de Rode Duivels: over welke speler hebben we het?

Goed zo !

In welke film overleeft Bruce Willis een treinongeluk en komt er zo achter dat hij onkwetsbaar is?

Goed zo !
Quizvraag Leonardo DiCaprio 2040

The Great Gatsby is een Amerikaanse stereoscopische film uit 2013 onder regie van Baz Luhrmann. Het is een verfilming van de gelijknamige roman van F. Scott Fitzgerald uit 1925, met Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan en Joel Edgerton in de hoofdrollen. Wat is de voornaam van Gatsby?

Goed zo !

Wat is de naam van de Franse actrice die internationaal doorbrak met haar hoofdrol in de filmhuishit Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001)?

Goed zo !

Frozen is een animatiefilm uit 2013 van Disney. Het was en is nog steeds een mega groot succes, mede dankzij de soundtrack 'Let it go'. Door wie werd deze soundtrack gezongen? Let op: we zoeken niet Demi Lovato.

Goed zo !
Quizvraag Babes Actrices 2005

Welke babe zien wie hier in de rol van Jess Barrett in de film Focus (2015) van de regisseurs Glenn Ficarra en John Requa? De andere hoofdrol was voor Will Smith.

Goed zo !
Quizvraag Horror 1973

Wes Craven overleed in 2015. Hij was een meester in het maken van horrorfilms. We kennen hem van de horror films waarin een achter een masker verborgen Ghost Face tieners de dood injoeg. Over welke filmreeks hebben we het?

Goed zo !

Uit welke film het de dialoog die je kan horen in het filmpje?

Goed zo !

Iedereen kent nog de film Finding Nemo van Pixar. In 2016 komt er een nieuwe film over een ander figuurtje uit Finding Nemo. Wat is de naam van dit blauw visje?

Goed zo !
Quizvraag Oscars Acteurs 1829

Deze Duits-Oostenrijks acteur won al twee maal een oscar voor beste mannelijke bijrol. Eerst voor Inglourious Basterds en in 2013 voor zijn rol in Django Unchained. Wat is zijn naam?

Goed zo !
Quizvraag Academy Awards 1791

We zien hier een fragment uit een film uit 2004 met racisme en sociale spanningen in LA als centraal thema. De film won 3 Academy Awards in 2006. In de cast ondermeer Matt Dillon, Sandra Bullock, Don Cheadle & Ryan Philippe. De titel graag.

Goed zo !
Quizvraag Regisseurs Netflix 1767

In 2016 kocht Netflix de rechten van de Belgische film Belgica. Wie regisseerde deze film?

Goed zo !
Quizvraag Western Quentin Tarantino Acteurs 1732

In 2012 werd de western Djang unchainend van Quentin Tarantino op de wereld losgelaten. Wie speelde Django in deze filmkraker?

Goed zo !