Quizvragen media

328 resultaten

Wat is de naam van deze Belgische presentatrice, actrice en zangeres? Ze werd voor het eerst opgemerkt toen ze in 1995 meedeed aan de verkiezing voor Miss België.

Goed zo !

Nonkel Jef is een Vlaamse komische televisieserie over een fictieve bejaarde landbouwer, uitgezonden tussen 1995 en 2001 op VTM. Welke acteur schuilde achter Nonkel Jef?

Goed zo !

Wat is de naam van het komisch televisieprogramma dat van 1997 tot 1999 op de Vlaamse televisiezender Canvas liep? Presentator Mark Uytterhoeven en zijn panel toonden amusante televisiebeelden die ze die week hadden opgenomen en probeerden die daarna in de studio of via vooraf opgenomen sketches te imiteren en overtreffen.

Goed zo !
Quizvraag Media 2245

Wat is de naam van deze humoristische tekenfilmserie die werd vertoond op het tekenfilmkanaal Cartoon Network? Tegenwoordig is het net als vele andere klassieke series ook te zien op Boomerang.

Goed zo !
Quizvraag Media 2224

Eind 2015 kwamen Tom Waes en Cath Luyten met een nieuw programma op één. Het programma moest een luchtige inkijk in het hoofd van de gemiddelde Vlaming worden, maar bleek toch vooral het antwoord op de vraag ‘Maakt Tom Waes ook wel eens minder goeie keuzes in het leven?’. Wat is de naam van dit programma?

Goed zo !

Wie speelt in het radio-programma 'Ochtendkuren' het typetje 'boer Firmin Vandeput'?

Goed zo !

We zien hier kabouter lui. Hoe heet deze acteur die de rol van kabouter lui vertolkt?

Goed zo !

Welke bekende Amerikaanse komiek (zie foto) is niet bang om zijn handen vuil te maken?

Goed zo !

De man op de foto is advocaat en VLD-politicus van beroep, maar velen onder jullie zullen hem kennen als verslaggever in de paardensport. Ook kwam hij meermaals in de tv-shows “zeg eens euh” en “de drie wijzen”.

Goed zo !

Het nieuwe seizoen van the sky is the limit heeft alweer voor veel sensatie gezorgd. Dat eens te meer nadat de oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo Michel Van den Brande besloot om enkele dagen in de anonimiteit te verdwijnen. Recent kwam ook een andere spilfiguur onder de aandacht met het nieuws dat hij getroffen werd door kanker. Welke 53 jarige ster uit de Sky is the limit reekst en flamboyante ondernemer zoeken we hier?

Goed zo !

In Augustus 2015 haalde rapper Kanye West aan dat hij in 2020 een gooi wil doen naar het hoogste Amerikaanse ambt. Dat de rapper wel meer absurde gedachten heeft, toonde hij al door, samen met zijn partner Kim Kardashian, zijn eerst geboren dochter de toepasselijke naam North te geven. In december 2015 kreeg ook zijn nieuwe zoon een ietwat speciale naam. Hoe heet deze zoon van Kanye West en Kim Kardashian?

Goed zo !

Constance Booth is een Amerikaanse actrice. Wat was haar voornaam als huishoudster in Fawlty Towers?

Goed zo !
Quizvraag Media 2028

We zoeken de naam van een Engelse acteur, schrijver en comedian. Momenteel presenteert hij een laatavondshow op CBS. In de show doet hij wekelijks een auto-karaoke met een beroemdheid. Vul de naam aan van de show: 'The late late show with...'

Goed zo !

Hoe heet deze voormalige omroepster van BRTN/VRT van 1972 tot 1997?

Goed zo !

Hoe heet de vijand van tweety die we hier zien?

Goed zo !