Quizvragen media

328 resultaten

Dit is een fort voor de Franse westkust, gelegen tussen Île d'Aix en Île d'Oléron in het departement Charente-Maritime (regio Poitou-Charentes). Het werd gebruikt voor het televisiespel De Sleutels van... Wat is de naam van dit fort?

Goed zo !
Quizvraag Acteurs 1870

Wat is de echte naam van die de rol speelt van Duts in de gelijknamige serie?

Goed zo !

Wat is de naam van het kookprogramma waarin twee teams het in de keuken tegen elkaar opnemen om te zien wie zich uiteindelijk meester van de keuken mag noemen? De wedstrijd werd geleid door chef-kok Gordon Ramsay.

Goed zo !

Deze 56-jarige Nederlandse heeft bij onze noorderburen naam en faam gemaakt als theateractrice, als musicalster en als zangeres, vaak onder begeleiding van een orkest of pianist. Op tv speelde ze ook een hoofdrol in de tv-komedie Kees & Co, van 1997 tot 2006. Haar naam graag?

Goed zo !

Hoe heet het spelprogramma dat in 1987 op de BRT gepresenteerd werd door Manu en René Verreth? Het was een programma in samenwerking met de Nationale Loterij.

Goed zo !

Naar welk land werden de deelnemers van De Mol 2016 gebracht?

Goed zo !

Wat waren de voornamen van de mollen in de eerste drie Vlaamse seizoenen van De Mol?

Goed zo !
Quizvraag Media 1754

Wat is de naam van de Belgisch-Canadese kinderanimatieserie dat gaat over een vogelbekdier? Hij woont met zijn vrienden) op een tropisch eiland, waar zij avonturen beleven.

Goed zo !

Wat is de naam van de animatiereeks voor kinderen gemaakt door de makers van The Animals of Farthing wood? De reeks gaat een groep dieren op een drijvend eiland.

Goed zo !
Quizvraag Afkortingen 1737

Waarvoor staat de afkorting BBC?

Goed zo !
Quizvraag NBC Praatprogramma 1718

Hoe heet het Amerikaans praatprogramma van de NBC gepresenteerd onderstaande acteur en cabaretier? De eerste aflevering was op 2 maart 2009. Op 7 februari 2014 was de laatste show.

Goed zo !
Quizvraag Koningen Prinsen Documentaires 1704

Begin september van 2013 verscheen op tv een documentaire. Daarin praatte Sybille de Selys Longchamps voor het eerst openlijk op televisie over haar relatie met prins Albert van België. Deze reeks verscheen simultaan op de Vlaamse zender VIER en op de Waalse zender RTL. Hoe heet deze documentaire die slechts bestaat uit 2 afleveringen?

Goed zo !
Quizvraag Prehistorie Radio 2 1668

De pre-historie op radio 2 is al sinds 1984 een vast waarde de op zondagochtend. We zoeken de naam van de presentator hiervan.

Goed zo !
Quizvraag The flintstones 1667

Tijdens de jaren 60 maakten we kennis met de flintstones, ondanks dat deze animatiereeks zich afspeelde in de prehistorie, was het het eerste programma waar de onvruchtbaarheid besproken werd. Namelijk bij Barney en betty. Hoe noemde hun adoptiekind?

Goed zo !
Quizvraag Pop 1663

Iedereen kent ongetwijfeld de charismatische Nonkel Jef die met zijn ongemanierdheid, gevloek en getier voor ongeziene televisie zorgde. Maar weet jij ook nog wat de naam was van de pop van nonkel Jef?

Goed zo !