Quizvragen media

328 resultaten

In 2016 had deze actrice een hoofdrol in Belgica van haar vriend Felix Van Groeningen. Wat is de naam van deze actrice uit Oudenaarde?

Goed zo !

Deze bekende radiostem presenteert al sinds 1999 op Studio Brussel en is daarbij een van de ouderdomsdekens. De man die wij zoeken, presenteert van maandag tot vrijdag het programma Music@work in de voormiddag. Bij de eerste editie van Music for life was hij een van de drie presentatoren die opgesloten werd in het glazen huis. Wij krijgen van u graag de naam van deze man, die vorig jaar nog enkele maanden buiten strijd was wegens ziekte.

Goed zo !

Deze uitgeverij is al jaren onbetwist marktleider voor educatieve tijdschriften in België, zowel Nederlandstalig als Franstalig. Haar bekendste tijdschriften zijn waarschijnlijk Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland Wat is de naam van deze uitgeverij, die dezelfde is als de gemeente waar ze gevestigd is?

Goed zo !

Niet enkel de fabeltjeskrant bracht kinderen naar dromenland, maar ook dit programma. Uit welk programma ziet u een fragment?

Goed zo !

Dat Serge Gainzbourg niet op zijn mond gevallen was, bewees hij meerdere malen. Onverbloemd verklaarde hij aan deze superster dat hij wel graag eens met haar van jetje wou gaan. Naast een ongemakkelijk moment leverde dit ook prachtbeelden op. Tegen welke zangeres verklaarde serge hier zijn lichamelijke liefde?

Goed zo !

We zijn op zoek naar een programma waarin Ingeborg samen met sidekick Arthur verschillende kinderen ontving in de studio om over verschillende onderwerpen te praten. Onder meer de rubriek ‘Pechvogel van de week’ kwam in het programma aan bod. Naar welk programma zijn we op zoek?

Goed zo !

Tekenfilmfiguur SpongeBob SquarePants woont in een ananas diep in de zee. Maar in welk dorpje?

Goed zo !
Quizvraag Eén 2868

Doorbreken in de Vlaamse showbizzwereld is geen makkie. Dat wordt hilarisch duidelijk in de nieuwe topreeks van komisch meesterbrein Bart De Pauw. Deze nieuwe reeks was in 2017 enkel te zien op PLay More en vanaf 2018 op één. Over welke reeks hebben we het hier?

Goed zo !

Temptation…. Ook dit jaar is trouw een relatief begrip in deze relatietest op VijfTv. We weten allemaal dat Annelien Coorevits de Vlaamse presentatrice is, maar hoe heet haar Nederlandse collega waarmee ze dit programma presenteert? Tip: zijn vader was ook een bekende presentator van programma's als de showbizzquiz en Ron's honeymoonquiz

Goed zo !

Het blad dat we zoeken werd op 1 april 1971 opgericht door student Barend Toet, met muziektijdschriften als Rolling Stone en het Engelse Melody Maker als voorbeelden. Geeft u ons de naam van het oudste nog bestaande muziektijdschrift op de Nederlandse markt?

Goed zo !
Quizvraag Media 2807

Op 20 mei 2015 kwam een einde aan een tijdperk. Dan zond de Amerikaanse zender CBS de laatste aflevering van de Late Show uit, die gepresenteerd werd door de man op de foto. Met 6028 afleveringen van de Late Night en Late Show op zijn palmares, is deze man de langst dienende Amerikaanse talkshowpresentator. Zijn naam graag.

Goed zo !

Wat is de naam van deze fictieve televisiepresentatrice en schrijfster? Ze is een creatie van de Australische acteur Barry Humphries.

Goed zo !

Steven Vromman is een Belgisch milieuactivist, die bekendheid verwierf met een programma op de Vlaamse publieke omroep Canvas. In 2008 ging hij in dit programma de uitdaging aan om echt milieubewust te leven en een ecologische voetafdruk van 1,6 hectare te behalen. Hoe noemde dit programma?

Goed zo !

Vanuit zijn bewondering voor dieren legde Dieter Coppens 8 weken lang zijn lot in de pootjes van dieren die ons al eeuwenlang fascineren, inspireren en helpen. Wat is de naam van deze één-reeks?

Goed zo !
Quizvraag Acteurs 2670

Welke acteur afkomstig uit Turnhout volgde Mark Demesmaeker en Gerty Christoffels op als presentator van groene vingers? Hij presenteerde dit van 2007 tot 2011.

Goed zo !