Quizvragen media

328 resultaten

Quizvraag Media 3430

Het uitgangspunt van dit TV-programma is simpel. Liefde in zijn puurste vorm. De kandidaten daten immers in ‘hunnen puren’. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland, waarna de TV-camera’s alles registreren. Het zal u niet verbazen dat de originele versie van dit programma uit Nederland komt. Daar kwam dit jaar zelfs een versie met bekende Nederlanders. Onder andere Inge De Bruyn was poedelnaakt te bewonderen, maar vond niet de ware liefde. Naam graag van dit programma.

Goed zo !

Al bijna 25 jaar is dit de bekendste opa van het land. Luk Wyns zag het oorspronkelijk als parodie op de familie Backeljau, maar uiteindelijk groeide bompi uit tot een ster in de reclamewereld. Wij willen graag weten voor welke winkelketen bompi reclame maakt.

Goed zo !

Verleden, heden en toekomst maken weinig uit als we op het terrein komen van het buitenaardse, de extra terrestrials. Ver van mijn bed zou u denken? Think again zou ik zeggen als u dit filmpje heeft gezien. Uit welke TV reeks van eigen bodem komt dit fragment?

Goed zo !
Quizvraag Media 3326

Wat is de naam van deze pop die van 1972 tot 2004 de reclame van de STER op de televisie opvrolijkte in korte filmpjes?

Goed zo !
Quizvraag Media 3310

Reeks 5, vraag C: Elke Neuville, Arnout Hauben en Mikhael Cops, alle drie ex-medewerkers van Woestijnvis. In 2011 richten ze een ander productiehuis op dat onder andere gekend is van de producties Ten oorlog, Duivelse vrouwen, De helden van Arnout en Iedereen beroemd. Welke productiehuis zoeken we?

Goed zo !

Deze voormalig olympisch kampioen op de tienkamp heeft er intussen al een heel turbulent leven op zitten. Zo werd hij wereldberoemd door de realityserie “Keeping up with the Kardashians”. In deze serie werd in 2015 plots bekend dat deze sportkampioen als vrouw door het leven wil gaan. Wie is deze bekende transseksueel?

Goed zo !

Welke actrice zien we hier? Ze begon haar carrière als VT4 omroepster, waarna ze in flikken de rol van dokter Mihriban Ate? voor haar rekening nam. momenteel is ze te zien als Karin Baert in thuis. graag de voor en achternaam...

Goed zo !

Dit Belgisch model werd verkozen tot Miss België 2017. Weten jullie haar naam?

Goed zo !

Vanaf 1 februari 1989 zag Vlaanderen er een stukje kleurrijker uit. VTM kleurde sindsdien je dag en werd zo het eerste commerciële tv station in Vlaanderen. Maar wie waren nu ook de 2 oprichters?v

Goed zo !

Wat Is de naam van deze goochelende Ketnet wrapper geboren op 11 juni 1984. Naast het wrappen op Ketnet was hij ook reporter voor Vlaanderen Vakantieland en nam hij deel aan de celebratie editie van het Vlaams-Nederlandse Expeditie Robinson. Naar welk bekend televisie gezicht zijn we hier op zoek?

Goed zo !
Quizvraag VTM 3239

In 2012 gaf Walter Capiau toe dat hij in de jaren 60 minderjarigen had misbruikt. Echter had hij tussen 1989 en 1994 ook een programma op VTM waarbij hij kinderen vol op de mond kuste. De kinderen mochten daarna hun muzikaal talent ten berde brengen. Welk programma zoeken we hier?

Goed zo !
Quizvraag BBC 3231
© Brian Snelson

We zijn op zoek naar de testrijder uit het programma Top Gear die steevast in wit pak en witte helm verscheen. onder meer Michael Schumacher en Ben Collins hebben reeds beweerd die rol op zich genomen te hebben. wat is de naam van deze testrijder?

Goed zo !

We zijn op zoek naar de naam van een televisieprogramma dat dinsdagavond te zien was op één. Hierin ging maker en interviewer Eric Goens op zoek naar 8 fascinerende mensen die uit totaal verschillende werelden kwamen. Zij hadden wel één iets gemeenschappelijk: ze vochten voor erkenning en vrijheid nadat ze door de maatschappij aan de kant werden geschoven. Hoe heet dit programma?

Goed zo !

De préhistorie is niet alleen de préhistorie, maar ook De Pré historie, het langstlopende radioprogramma dat ons ook nu nog steeds op zondag voormiddag aan radio 2 gekluisterd houdt. In de jaren negentig werd er ook nog een tv-programma uitgezonden. U weet wel, was het nu 60,70,80 of 90? Samengesteld en gepresenteerd door Guy
De Pré.
Onze vraag is: sinds welk jaar loopt het RADIO-programma?
Was het nu 79, 84, 89?

Goed zo !
Quizvraag Media 3199

En onder lichte druk van onze kersverse voorzitter maken we graag ruimte voor wat functioneel naakt. Dit onder het mom van een experiment gemaakt datingsprogramma gooit het, zoals u kon zien over een andere boeg: Gedaan met imponeren met blitse sportauto’s, sneakers of Hilfigers, want zoals u kon zien blijven zelfs de Avion onderbroeken thuis. Welk programma zoeken we?

Goed zo !