Quizvragen 2003

17 resultaten

We zoeken de naam van een natuur- en recreatiegebied in de Belgische stad Sint-Niklaas. Het domein ligt ten oosten van het stadscentrum en is zo'n 100 ha groot. In het domein ligt een zwem-, roei- en een visvijver . Daarnaast beschikt het domein over een speeltuin, kinderboerderij, een kruidentuin en sportfaciliteiten, waaronder een atletiekbaan en een sporthal.

Vanaf 2003 wordt op het domein een internationale A-veldrit georganiseerd, met name de Waalslandcross. Door organisatorische problemen vond er twee jaar geen wedstrijd plaats maar sinds veldritseizoen 2012-2013 werd het terug georganiseerd. De wedstrijd vond in 2017 plaats op 23 december en werd gewonnen door Wout Van Aert

Goed zo !
Quizvraag Wagens 3427

Deze wagen werd in 1987 verkozen tot auto van het jaar. Net zoals zijn voorganger de Rekord werd hij in Rüsselsheim in Duitsland geproduceerd. De wagen werd geproduceerd tot 2003, waarna hij werd opgevolgd door de Signum. Graag de naam van dit voormalig vlaggenschip.

Goed zo !

Het geografisch middelpunt van Vlaanderen werd bepaald door studenten van de faculteit toegepaste wetenschappen van de Leuvense universiteit. In welke deelgemeente staat dit beeld, het geografisch middelpunt van Vlaanderen?

Goed zo !
Quizvraag Kunstenaars Walt Disney 3107

58 jaar na zijn start in 1945, werd deze korte animatiefilm voltooid onder impuls van de neef van Walt Disney. Deze film, “Destino”, was origineel een samenwerking tussen de Disney Studio en een bekende kunstenaar. Deze werd door Walt Disney destijds eigenhandig aangesteld. Welke kunstenaar zoeken wij?

Goed zo !

In 2003 brak deze dame door met haar debuut Slaap! Ze won er meteen de debuutprijs mee. Wat is de naam van deze dame?

Goed zo !

Deze groep begon begin jaren 90 onder de naam H-Posse met als leden DJ Mig One, Fred’alabas, SEG en Balo. In 2003 kregen ze een andere naam en brachten ze hun derde album Donne moi de l’amour uit. Wat was hun laatste naam?

Goed zo !
Quizvraag Londen 1329

Hoe heet het gebouw, dat de vorm heeft van een augurk, zien we hier op foto? Het gebouw gelegen in Londen is afgewerkt is in 2003?

Goed zo !