Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag vis van het jaar 2022Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing heeft samen met de visserijsector een schaaldier uitgeroepen tot vis van het jaar 2022. Geen vis dus als opvolger voor de rog. Welke soort mag zich 'vis' van het jaar noemen?
Quizvragen over Eten en drinken

Quizvraag Eten en drinken
Waag het niet om een Mazout te bestellen in ‘De Galaxie’ in Tienen. Daar drinkt men TANGO en geen Mazout. Wie herinnert zich nog de hilarische gesprekken tussen Adriaan Van den Hoof en Dimitri Leue in de afsluitende rubriek van Man bijt hond, 20 jaar geleden? De Nederlanders noemden de rubriek in hun adaptatie van Man bijt hond ‘Ons kent ons’. Wat was de naam van deze rubriek in de Vlaamse originele versie van Man bijt hond?
Quizvraag Eten en drinken
Ik ben op zoek naar de naam van volgend Italiaans vleesgerecht. De basis van het gerecht is kalfschenkel, dat gestoofd wordt met onder meer uien, wortel en bleekselderij. Het gerecht wordt daarna afgemaakt met peterselie, gehakte knoflook en citroenrasp. Wat is de naam van dit gerecht, dat doorgaans geserveerd wordt met risotto?
Quizvraag Eten en drinken
Wat is de culinaire term voor zeer fijn gesneden groenten, vlees, vis of gevogelte, meestal in lange dunne staafjes?
Quizvraag Eten en drinken
Welke gin tonic botanical is dit?