Moeilijke quizvragen series

74 Moeilijke quizvragen over Series

In welke tv-serie speelde zangeres Taylor Swift de gastrol van personage Haley Jones?

Goed zo !


Quizvraag Series 2739

Welke sitcom gaat over een jongetje die afhankelijk is van zijn denkbeeldige vriend?

Goed zo !


In 2016 moesten we afscheid nemen van de acteur die Maester Aemon speelt in de serie Game of Thrones. Wat is zijn echte naam?

Goed zo !


Op 23 januari 2017 moesten we afscheid nemen van Gorden Kaye. De acteur die tien jaar de rol van René Artois speelde in 'Allo 'Allo!. Weten jullie nog in welk dorpje deze Britse komedieserie zich afspeelde?

Goed zo !


Quizvraag Netflix Moord Moordenaars Documentaires 2656

Alledaags kunnen we het proces rond deze vrouw zeker niet noemen. Zelden heeft een moordproces meer mondiale weerklank gekregen dan de seksmoord op de Britse studente Meredith Kercher in Perugia in het najaar van 2007. Deze Amerikaanse op de foto werd onschuldig bevonden voor de seksmoord. Wat is de voor- en achternaam van deze vrouw? In 2016 kwam er een gelijknamige Netflix documentaire uit.

Goed zo !


We zoeken een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid dat plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega's omkomen. Kiefer Sutherland, bekend uit de reeks 24, speelt de hoofdrol als nieuwe president. Over welke serie gaat het hier?

Goed zo !


We zien hier Arthur Mitchell uit de serie Dexter. Hij had de bijnaam "Trinity Killer". Wie kreeg voor deze rol een golden globe en een Emmy?

Goed zo !


That '70s Show is een Amerikaanse televisieserie over een groep tieners aan het einde van de jaren zeventig. maar in welke staat speelt die serie zich af?

Goed zo !


We zien hier de personages uit een Australische serie. De serie gaat over een tweeling (John en Angela) die bij de geboorte gescheiden is. Later worden ze verliefd op elkaar, zonder te weten dat ze broer en zus zijn. Welke serie, die bij ons werd uitgezonden op BRT tussen 1982 en 1987, zoeken we?

Goed zo !


Quizvraag Acteurs 2383

De hoofdacteur uit The Sopranos, James Gandolfini, overleed in 2013. Naast hem speelde deze acteur de tweede hoofdrol in The Sopranos. Wat is zijn naam?

Goed zo !


Filters

Netflix