Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis!
Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien.
De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Quiz Rozequiz zomereditie 2017

Quizronde 2: Anatomie

R1: Steden en gemeentenR2: AnatomieR3: KleurenR4: WoordenslangR5: ZeeslagrondeR6: DrietrapsrondeR7: Groenten en fruitR8: Gewone ronde 1R9: Gewone ronde 2Andere quiz
Organisatie quiz Alexander Adams
Datum:
Aantal ronden9
Aantal vragen89
Moeilijkheid54.93%Deze vlaamse acteur staat vooral bekend om zijn grimmige rollen in verschillende series en films. Denk maar aan ‘JB’ uit ‘Van Vlees en Bloed. Of die psychopatische mensenviller uit ‘Dardennen’. Wat is de achternaam van deze acteur?

Voor de volgende vraag is het belangrijk de link in het oog te houden. Wij zijn namelijk opzoek naar een Nederlands werkwoord dat kan omschreven worden als: zich in sombere of wrokkige gedachten wentelen, treuren of van weemoed kwijnen. Naar welk werkwoord zijn we op zoek?Quizvraag Geneeskunde en lichaam 2923Voor sommige hollywoodsterren een grote zegen voor de meesten echter een grote fout. Een bacterieel gif wordt ingespoten om de spierspanning tegen te werken. Hoe heet dit gif?


Voor wie zich de champions league finale van 2001/2002 kan herinneren weet vast nog dat alle nagels van zijn hand gebeten waren omdat het zo spannend was. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Real Madrid na een wereldgoal van niemand minder dan Zinidine Zidane. Maar welke Duitse ploeg verloor toen de finale?
Quizvraag Eten en drinken 2925Fijnproevers mogen hun borst natmaken want we hebben enkele ingrediënten voor een Amerikaanse Cocktail. Aan jullie om hem te identificeren. Cola, suikersiroop en citroensap zijn de non alcoholische ingrediënten. wodka, gin, tequila, triple sec en rum worden erna toegevoegd.

Welke Brusseleir volgde Joke Schauvliege op als minister voor Jeugd, Cultuur, media en Brussel in 2014?Quizvraag Economie 2927Voor deze vraag zoeken we het meer in de juridische en economische sector. We zijn op zoek naar de term voor een vormvrije schenking die geldig tot stand komt door de materiële overhandiging van het geschonken goed door de schenker aan de begiftigde. Komen hiervoor in aanmerking: cash geld, meubilair, juwelen, kunstvoorwerpen, … met andere woorden enkel welbepaalde materiële roerende goederen of goederen waarvan het recht in de titel is geïncorporeerd. strikt gezien is de opmaak van een schriftelijk document niet noodzakelijk Deze komt immers juridisch perfect rechtsgeldig tot stand door de loutere materiële overhandiging.

Voor deze vraag zijn we op zoek naar het het astrologische teken van mensen geboren tussen ca. 22 november en ca. 21 december. Het was oorspronkelijk verbonden met het gelijknamige sterrenbeeld en is het negende teken van de dierenriem. De kenmerken van personen besparen we jullie omdat die van alle tekens vrij gelijkaardig blijken te zijn. Welke astrologisch teken zoeken we?Welke Amerikaanse band maakte deze hit in 1980?Volgende ronde

R1: Steden en gemeentenR2: AnatomieR3: KleurenR4: WoordenslangR5: ZeeslagrondeR6: DrietrapsrondeR7: Groenten en fruitR8: Gewone ronde 1R9: Gewone ronde 2Andere quiz