Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quiz 11 11 11 quiz editie 6

Quizronde 1: Ronde 1

R1: Ronde 1R2: Ronde 2R3: Ronde 3R4: Ronde 4R5: Ronde 5R6: Ronde 6R7: KruiswoordraadselR8: WoordzoekerAndere quiz
   Aantal ronden8
   Aantal vragen70
   Moeilijkheid57.51%Wat is de naam van de burgerbeweging die in Antwerpen ijvert voor de overkapping van de ring van Antwerpen?Hoe heet een natuurlijk voorkomende cirkel van paddenstoelen; de paddenstoelen zijn ontstaan uit het mycelium van één individu?Quizvraag Natuurkunde 4759Deze structuur bestaat uit zes koolstofatomen en zes waterstofatomen en werd ontdekt door Friedrich Kekulé. U vindt er een tekening van op het blad met foto's. Wat is de naam van deze structuur?

In 1913 werd deze wedstrijd voor het eerst georganiseerd. De winnaar was toen Paul Deman. Er zijn zes recordhouders die de wedstrijd elk drie keer gewonnen hebben. Wat is de naam van deze wedstrijd waarin Philippe Gilbert in 2017 nog met de 1e prijs ging lopen?
Quizvraag Muziek 4761

© Wikpedia


We zoeken de naam van een Nederlandse rockband die internationaal succes heeft gehad met hits als Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles. Hun albums droegen de namen Moontan en Cut.Quizvraag Strips 4762In dit stripalbum van Suske en Wiske krijgt Lambik na werkzaamheden als loodgieter een zilveren drinkhoorn. Deze twaalfde-eeuwse drinkhoorn wil professor Fritz von Strohalm dan weer bemachtigen voor een onderzoek, omdat koning Siegmund - die in het jaar 1100 stierf - zijn stem zou verborgen hebben in de hoorn. Wat is de naam van dit stripalbum van Suske & Wiske?Quizvraag Films 4763Deze Belgische langspeelfilm van Felix Van Groeningen kwam uit in 2012 met Veerle Baetens en Johan Heldenbergh in de hoofdrol. De film gaat over vijf vrienden die samen spelen in een bluegrass-bandje. De twee hoofdrolspelers hebben een dochter Maybelle, die na haar zesde verjaardag kanker krijgt, en binnen het jaar sterft. Daarna wordt de relatie van Didier en Elise erg op de proef gesteld. De muziek helpt af en toe om de pijn te verzachten. Wat is de naam van deze film?Deze Belgische voetbalclub is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond met stamnummer 12 en heeft groen-zwart als kleuren. Welke voetbalclub zoeken we?


Hoe heet een rijmend gedicht van 8 regels waarin versregels 1, 4 en 7 hetzelfde zijn, net als versregels 2 en 8?Volgende ronde

R1: Ronde 1R2: Ronde 2R3: Ronde 3R4: Ronde 4R5: Ronde 5R6: Ronde 6R7: KruiswoordraadselR8: WoordzoekerAndere quiz