Quizvraag uitvindster wonderbra

uitvindster wonderbra

Geef de naam van deze dame, uitvindster van iets dat dames mooi maakt, namelijk de wonderbra.

Goed zo !

Meer quizvragen over Mode

Quizvraag Mode

De missie van dit bedrijf is: het veranderen van een alledaags product in een opvallend, kleurrijk item dat geluk en vrolijkheid verspreidt. Je vindt bij hen dan ook leuke, vreemde, gekke, grappige en vrolijke sokken van de beste kwaliteit. Hoe heet dit kleurrijke bedrijf?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

We zoeken een beroemde figuur. Hij studeerde oorspronkelijk voor medicijnen, veranderde dan zijn studies naar Fotografie om uiteindelijk te eindigen als modeontwerper. De Italiaan werd in 2001 zelfs door Forbes tot succesvolste ontwerper van Italië genoemd en is ook uitgegroeid tot wereldbekend merk. Welke persoon zoeken we? Achternaam is voldoende.

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

Wat is de naam van dit Amerikaans model en actrice. Ze verkreeg bekendheid door haar coverpagina in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011 Tijdens de bekendmaking van de cover in Las Vegas, werd ze uitgeroepen tot 'Rookie of the Year'. Ze heeft ook modellenwerk gedaan voor Victoria’s Secret.

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

12) Van welke ontwerpen zijn deze bekende bokkenpootjes-laarzen?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

Dit bedrijf werd in 1897 te Sneek opgericht als zeilmakerij en ontwikkelde zich in 1996 tot een onderneming die sportieve kleding ontwerpt en distribueert. In hetzelfde jaar werd het hoofdkantoor van Sneek verplaatst naar Amstelveen. Vervolgens werd het in 2000 door de McGregor Fashion Group overgenomen. Twaalf jaar later werd het hoofdkantoor wederom verplaatst, ditmaal naar Amsterdam. U krijgt van ons alvast het logo waarin u natuurlijk de twee torentjes van de stadspoort van Sneek herkent.

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

In China was er een "schoonheidsideaal" waarbij kleine voeten heel "sexy" waren, vooral door de invloed die dat had op de (waggelende) manier van lopen. Bij deze minuscule voeten hoorden aparte schoenen. Deze schoentjes moesten de mooie, esthetisch gevormde voet alle eer aandoen. Wat is de naam van deze schoentjes?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

Stropdassen, cravats of plastrons werden vermoedelijk in de Romeinse senaat gedragen om de stemmen van de politici warm te houden. Dit werd later -tot op heden- met macht geassocieerd. We zijn op zoek naar een van de bekendste maar ook lastigste knopen. Er bestaat een enkele en een dubbele variant. Welke heel stijlvolle knoop zoeken we hier?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

In België gebruiken we deze term niet, maar in Nederland gebruikt men deze term wel voor het aanduiden van een nauw aansluitend kledingstuk dat bestaat uit lange kousen en een broekje aaneen, in Vlaanderen noemen wij dit een kousenbroek. Meestal bedekt deze kousenbroek het lichaam van de taille tot en met de tenen. Maar dus de vraag, welke term gebruiken onze noorderburen hiervoor?

Bekijk antwoord