Quizvraag 6624 Mode

Quizvraag Mode 6624

Om laarzen, handtassen en vaak ook kleding te fabriceren maakt men soms gebruik van een stof die gemaakt is van de binnenkant van leer. Het is niet zo stevig als leer, maar wel veel zachter. Een nadeel is dat de stof snel vuil wordt en niet gemakkelijk te reinigen is. Welke stof is dit?

Goed zo !

Meer quizvragen over Mode

Quizvraag Mode

We zoeken het eerste Amerikaans modetijdschrift uitgebracht in 1867. Het wordt vandaag maandelijks uitgegeven en richt zich op "women who are the first to buy the best, from casual to couture".

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

Welk Italiaans schoenenmerk produceert schoenen die ademen?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

Van welk Belgisch modemerk was Mickey Mouse de mascotte?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

Van welk schoenmerk zien we hier een model?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

Al op de leeftijd van acht maanden verscheen dit intussen 33-jarige Israëlische topmodel in tv-reclames. Tegenwoordig is ze vooral bekend als model voor Chanel, Ralph Lauren en Victoria’s Secret, maar ook Subaru en Samsung. Graag haar naam.

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

12) Van welke ontwerpen zijn deze bekende bokkenpootjes-laarzen?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

De Libanese modeontwerper welke we voorhebben is op negenjarige leeftijd begonnen met het maken van kleding voor zijn zussen. In 1981 verhuisde hij naar Parijs om mode te studeren. In 1982, op achttienjarige leeftijd, keerde hij terug naar Beiroet waar hij een eerste modeatelier opende. Halle Berry droeg een jurk van hem toen ze in 2002 een Oscar won voor beste actrice. Wie is deze modeontwerper die als eerste persoon van niet-Italiaanse afkomst in 1997 lid werd van de Camera Nazionale della Moda?

Bekijk antwoord

Quizvraag Mode

Een modevraag. Dit bekende patroon is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen. De meest voorkomende kleurvariant is zwart-wit, hoewel ook vaak andere kleuren worden gebruikt. Het patroon werd oorspronkelijk gebruikt in geweven wol uit de Schotse laaglanden, maar wordt tegenwoordig in allerlei verschillende materialen gebruikt.

Bekijk antwoord