Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag dochter Meghan MarkleIn juni 2021 werd het tweede kind uit het huwelijk van Harry van Sussex en Meghan Markle, de hertog en de hertogin van Sussex, geborden. Wat is de voornaam van de achtste in lijn voor de Britse troonopvolging?
Meer quizvragen over Algemeen

Quizvraag Algemeen
Welk figuur zie je hier?
Quizvraag Algemeen
Wat begon als een 1 april grap, groeide al snel uit tot de nachtmerrie van de politie in Brussel. Wat is de naam van de bijeenkomst in het Ter Kamerenbos op 1 april 2021?
Quizvraag Algemeen
Voor wat staan de letters CD op bepaalde nummerplaten?
Quizvraag Algemeen
Wie aan Limburg denkt, denkt aan fietsen. Het provinciebestuur doet er dan ook alles aan om de fietstoerist naar deze uithoek van het land te lokken. Daarvoor komen ze soms met spectaculaire initiatieven op de proppen. Zo was er al “Fietsen door het water”, waarbij je in Bokrijk letterlijk tussen de watermassa’s door kan bewegen. Dat initiatief was zo’n succes dat het provinciebestuur dit jaar een nieuw idee uitwerkte. In het fameuze Bosland, waar zich naar het schijnt ook een wolvenkoppel heeft gevestigd, kun je sinds kort letterlijk “Fietsen door de bomen”. Via een dubbele lus kun je van de wortels naar de kruinen van de bomen fietsen en daarna weer terug naar beneden. In welke gemeente kun je sinds 2019 deze attractie op je fietsroute terugvinden?

Bekijk de andere thema's