Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag muziekfestival Amerika

Quizvraag Muziek 8501Tijdens een muziekfestival in de Amerikaannse staat Texas ontstond er chaos en vielen er minstens 8 doden. Het incident gebeurde tijdens een tweedaags festival van de Amerikaanse rapper Travis Scott. Wat is de naam van dit festival?
Meer quizvragen over Muziek

Quizvraag Muziek
We zoeken de naam van deze Australische rockgroep waarvan de zanger in 1997 overleed?
Quizvraag Muziek
Een Working Class Hero kon je hem moeilijk noemen, maar dat het een van ’s werelds grootste muzikanten allertijden was, zal niemand ontkennen. Tot zijn grootste fan er op een dag bruusk een einde aan maakte. Wie vermoorde op 8 december 1980 John Lennon voor de deur van zijn appartementsgebouw?
Quizvraag Muziek
Dit Belgisch danceproject scoorde in de jaren ’90 hits met Time Modulator en Carat Trax. De echte naam van de DJ achter dit project is Frank Struyf. Wat is zijn artiestennaam?
Quizvraag Muziek
“Pluk de dag” kennen we misschien beter als het uit het Latijn geleende uitdrukking “Carpe Diem”. Ook de Amerikaanse rockband die we zoeken bracht in 2012 een song uit die deze titel draagt en die op hun album “Uno!” stond. Welke band, die in juni volgend jaar opnieuw in het sportpaleis staat voor hun co-headlining tour, zie je hier?

Bekijk de andere thema's