Quizvraag 6497 Media

Quizvraag Media 6497
© Vera de Kok

Misschien vindt u De Mol een fantastisch programma en kijkt u al uit naar de volgende reeks. Of misschien vindt u het allemaal maar niets, en dat is dan uw goed recht. Feit is echter dat er massaal naar het programma gekeken wordt en niet alleen in Vlaanderen. Het concept is aan tal van landen verkocht, zo ook aan Nederland, waar het onder de titel "Wie is de mol?" al bijna 20 jaar op tv te zien is. De man op de foto won in 2011 de 11 de editie en presenteerde van 2012 tot 2018 zelf het programma. Zijn naam?

Goed zo !

Meer quizvragen over Media

Quizvraag Media

Een programma dat zowat gespecialiseerd is in parodieën en zeker niet mocht ontbreken in deze special is “De ideale wereld”. Zo meteen ziet u een parodie op een bekend tv-programma op Vijf. Wat is de naam van de parodie van De ideale Wereld.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Kennen jullie de echte naam van Guga Baul die hier wordt afgebeeld?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Humor uit de oude doos. We zijn op zoek naar een Engelse komiek, acteur en zanger die in 1955 doorbrak met zijn eigen televisieshow, een aaneenschakeling van sketches en grappen. U hoort een vaakgebruikte melodie uit zijn show, daarna beter bekend in de versie van de Muppet Show.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Deze Britse entertainmentshow, gecreëerd door George Mitchell, was op de BBC te zien tussen 1958 en 1978. De show bevatte songs en sketches, waarbij de uitvoerders meestal geschminkt waren in blackface. Het zou heden ten dage absoluut niet meer kunnen, maar toen vond men dat heel normaal. Naam van deze show?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

In 2008 verloren we dit Amerikaans fotomodel. In de jaren 50 was ze vooral bekend als pin-up girl. Omstreeks de jaren 80 kreeg ze last van schizofrenie en werd ze onder staatstoezicht geplaatst. Welke pin-up girl zoeken we?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

In welk jaar werd Thuis voor het eerste uitgezonden?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

In seizoen 3 maakten we kennis met Octaaf De Bolle. Geef de naam van de acteur.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

De titel van dit programma is geleend van een legendarische scene uit een al even legendarische Nederlandse film uit 1986. Wij willen graag weten in welk TV-programma Cath Luyten dit najaar al voor het vierde seizoen indringende portretten maakt?

Bekijk antwoord