Quizvraag 3994 Media

Quizvraag VTM 3994

September 2018 begon chaotisch voor VTM. VTM Nieuws moet op zoek naar een nieuwe baas nadat hoofdredacteur Nicholas Lataire gisteravond aan de deur is gezet. Hij lag al enige tijd overhoop met de directeur Nieuws. Welke directeur nieuws mocht ook vertrekken?

Goed zo !


Meer quizvragen over VTM

Quizvraag Eten en drinken

Piet Huysentruyt gaat al een tijdje mee. In de jaren 90 maakte hij het mooie weer op VTM met lekker thuis. Hoe heet zijn toenmalige assistent die je hier op de foto ziet?

Bekijk antwoord

Quizvraag Literatuur

Wat is de titel van dit boek van Louis Paul Boon dat gaat over een struikrover die in de 18de eeuw de streek van Aalst teisterde? Over dit boek komt er ook een nieuwe VTM reeks dat in het prachtige natuurgebied Kluisbos werd opgenomen en waarbij Matteo Simoni de rol van struikrover vertolkt.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Deze man speelde vanaf 1994 zestig afleveringen lang Bompa Lawijt in ‘Chez Bompa Lawijt’, een komische televisiereeks bedacht door Ruud De Ridder en uitgezonden op VTM. In maart 2018 moesten we afscheid nemen van hem. Wat is zijn naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

TV-serie met Jacques Vermeire die van 1999 tot 2007 te zien was op VTM?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

De serie die we zoeken dankt haar naam aan een reeks van Russische poppetjes waarin smokkelaars doorgaans iets anders vervoerden dan wat het leek. De vrouwen in de serie worden onder valse voorwendselen naar België gelokt door Ray van Mechelen. Zogezegd om te dansen, maar uiteindelijk komen ze in de prostitutie terecht.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Wij zijn opzoek naar het groene mascotje van VTM in de jaren '90. Wat was zijn naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Eten en drinken

Wat is de naam van het restaurant en van de twee kandidaten die de € 100.000 hebben gewonnen in Mijn Pop-uprestaurant 2016?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Tegenwoordig is het logo van VTM zwart na lange tijd oranje te zijn geweest. In de beginperiode was het echter een andere kleur, met 3 gekleurde streepjes naast. De middelste kleur was geel en de rechtse rood. Maar wat was de kleur van het eerste streepje?

Bekijk antwoord