Quizvraag 5189 Series

Quizvraag Series 5189

We zoeken een personage dat bekend is uit de reeks Spongebob: Wie zien we hier op deze afbeelding? Graag zijn Nederlandstalige naam.

Goed zo !

Meer quizvragen over Series

Quizvraag Series

Sir Anthony Robinson is een Engels acteur die vooral in België bekend werd door zijn rol als de domme hulp van Blackadder in de gelijknamige BBC productie. Hij speelde die rol naast Rowan Atkinson die de rol van Blackadder vertolkte. Wat was zijn naam in die serie?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Het programma dat we zoeken is één van de grote klassiekers van de Vlaamse televisie. Het was enorm populair tussen 1955 en 1963 en er werden 185 afleveringen van gemaakt. Veel van de afleveringen werden live op antenne uitgezonden en er werden geen opnames bijgehouden. Geef de volledige titel van deze legendarische televisiesitcom.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Op de foto zien we de geadopteerde zoon van Betty en Barney Rubble uit de animatieserie The Flinstones. Kennen jullie ook zijn naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Voor de jongere generatie zal dit een eenvoudige vraag zijn. Megamindy, een heldin die alle boeven de baas kan staat onder het bewind in het commissariaat van een andere baas. De indolente en ijdele commissaris, grotendeels vertolkt door sjarel Branckaets heeft een naam die naadloos in deze themaronde past. Welke?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

We zien hier de cast van een populaire Amerikaanse TV serie die in 2007 startte en intussen aan seizoen 11 is aanbelandt. Het twaalfde en laatste seizoen werd al aangekondigd. De serie is zo populair dat de acteurs die de hoofdrollen voor zich nemen zowat 1 miljoen dollar per aflevering verdienen. Daar moet ik toch minstens twee kwissen voor presenteren. Hoe heet deze serie die ook op Q2 te zien is?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Welke functie hebben de personages Jon Arryn, Eddard Stark, Tyrion Lannister en Tywin Lannister gemeen?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

In het eerste seizoen van de serie The Bridge, vinden ze op de Sontbrug tussen Zweden en Denemarken een doormidden gezaagd lijk. Welke twee steden worden verbonden via deze brug?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Hoe heet de Netflix serie die gaat over het leven van de drugs-Colombiaan Pablo Escobar?

Bekijk antwoord