Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag 4761 Muziek

Quizvraag Muziek 4761

© Wikpedia


We zoeken de naam van een Nederlandse rockband die internationaal succes heeft gehad met hits als Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles. Hun albums droegen de namen Moontan en Cut.
Quizvragen over Muziek

Quizvraag Muziek
Zijn echte naam is Winok Seresia. Hij is bekend van een Vlaams muziekproject voor kinderen en ouders waarbij hij traditionele kinderliedjes zoals ik zag twee beren tot een hedendaagse versie herwerkt. Voor de zang krijgt hij hulp van Marie-Anne Coppens oftewel Mevrouw de Poes. Onder welke naam is deze man beter bekend bij de kinderen en hun ouders?
Quizvraag Muziek
Het liedje “Video killed the radio star”, de eerste en bekendste single van een Britse band die eind jaren ‘70 een belangrijke rol speelde bij de opkomst van de elektronische popmuziek. Wat is de naam van deze band?
Quizvraag Muziek
Queen is een Engelse rockgroep die werd opgericht in 1970. Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90, is Queen één van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, gelaagde arrangementen, harmonieën. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd 20 jaar later verkozen tot beste liveoptreden aller tijden. In 2018 kwam er een film uit over hun frontman Freddy Mercury. Van u vernemen we graag de naam van hun (lead)gitarist.
Quizvraag Muziek
We zoeken de artiestennaam van Tom Neuwirth, die het nummer "Rise like a phoenix" bracht op de Eurovision Song Contest in 2014.