Quizvraag 4222 Films

Quizvraag Actrices Oscars 4222

Deze fantastische Amerikaanse actrice ontving dit jaar (2018) haar 2de Oscar uit haar carrière. Haar eerste kreeg ze in 1997 voor haar rol in de film Fargo, geregisseerd door haar echtgenoot Joel Coen. Afgelopen jaar zette ze een schitterende vertolking neer van Mildred Hayes, de alleenstaande moeder van een tienerdochter die wordt verkracht en vermoord, uit de film Three Billboards outside Ebbing, Missouri. Wat is haar naam?

Goed zo !


Meer quizvragen over Actrices

Quizvraag Films

De award voor ‘beste actrice’ tijdens de Oscars 2019 ging naar deze Britse actrice voor haar rol als de Britse koningin Anne in ‘The Favourite’. Het is net als voor Rami Malek (de mannelijke winnaar) haar eerste Oscar en eerste nominatie. Wat is haar naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

Welke Vlaamse actrice speelde in de film klassieker Daens de rol van Nette?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

The Iron Lady is een Britse dramafilm uit 2011. Wie speelde de rol van Margaret Thatcher?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

Wat is de naam van de Spaanse actrice die we hier zien in de rol van Angelica in de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

De Italiaanse actrice die we zoeken werd geboren in Tunesië in 1938 en gold als antwoord op Brigitte Bardot. Ze speelde in 1968 in de film “Once upon a time in the West” en in “The Pink Panter” uit 1964. Wie zoeken wij?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Op 8 juli 2020 werd deze actrice als vermist opgegeven toen zij tijdens een boottocht met haar vierjarige zoon een duik had genomen in Lake Piru. Vijf dagen later werd haar lichaam gevonden. Ze was onder meer bekend van haar vertolking van de rol van Santana Lopez in de televisieserie Glee. Wat is haar naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

Welke actrice speelt Lucy Spiller in Dirt en Jules Cobb in Cougar Town?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Deze Amerikaanse actrice brak in 1999 door in de film Mumford. Sinds 2011 heeft ze de hoofdrol in de sitcom New Girl. Wat is haar echte naam?

Bekijk antwoord