Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag Tour Beyoncé

Quizvraag Muziek 9118In 2023 gaat de Amerikaanse singer-songwriter Beyoncé voor de negende keer op toer. Het geheel werd aangekondigd op 1 februari 2023, ter ondersteuning van haar zevende studioalbum. Wat is de naam van haar tour?
Quizvragen over Muziek

Quizvraag Muziek
Deze Amerikaanse singer-songwriter en actrice heeft tot 2018 al zes albums uitgebracht en speelde onder meer in de Disney Channel-film Camp Rock. Ze begon als kindactrice in de serie Barney & Friends en ontmoette daar Selena Gomez. Ze heeft zelf last gehad van eetstoornissen, automutilatie, een bipolaire stoornis en een drugsverslaving. Deze drugsverslaving werd haar bijna fataal in 2018, graag hun naam.
Quizvraag Muziek
Op 24 augustus 2021 overleed de drummer van de rockband The Rolling Stones. Wat is zijn naam?
Quizvraag Muziek
Hoewel ze een klassieke opleiding achter de rug heeft, ken je haar vooral als popzangeres en rapper. Ze is trots op haar lichaam en staat erom bekend zich in te zetten voor body positivity. Zo poseerde ze onlangs nog in een wel zeer kleine bikini. Als u het ons vraagt gaat het niet over haar gewicht, maar over haar uitzonderlijk talent. Op 24 februari 2023 staat ze in het sportpaleis. We zijn benieuwd wat ze nu weer in petto zal hebben. Graag haar artiestennaam.
Quizvraag Muziek
Samen met haar oudere broer Finneas O'Connell schrijft de volgende artieste bijna al haar nummers. De piepjonge artieste bracht haar eerste single ocean eyes uit in 2015. Na het grote succes van dit nummer bracht ze haar eerste album uit in 2017. Welke 18-jarige artieste zoeken we?