Quizvraag 6609 Series

Quizvraag Series 6609

De eerste was nog redelijk intelligent. Hij was de zoon van Robin de mestverzamelaar en vriend van Prins Edmund. De tweede was al minder intelligent, werd mishandeld en moest in de dakgoot slapen. Ook de derde werd nog mishandeld, maar schopte het wel tijdelijk tot Lord, ook al at hij vaak mest. De vierde was fan van Lord Flashheart, had communistische neigingen en werd uiteindelijk uit de loopgraven gestuurd. Wie bracht ons vaak aan het lachen met een "cunning plan" ?

Goed zo !

Meer quizvragen over Series

Quizvraag Series

U ziet hier een foto uit een Amerikaanse dramaserie over de Vietnamoorlog die op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden van 1987 tot 1990. De titelsong was vanaf de tweede aflevering Paint It Black van The Rolling Stones. De serie was vernieuwend omdat ze regelmatig ernstige verwondingen en doden toonde. Ook kwamen sociale problemen als racisme, zelfmoord, terrorisme, oorlogsmisdaden en drugsgebruik aan bod. Graag de naam van deze serie.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

In de Scandinavische serie The Bridge wordt er in het eerste seizoen een doormidden gezaagd lijk gevonden op de Sontbrug. Tussen welke twee landen ligt deze brug?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

We zoeken een personage dat bekend is uit de reeks Spongebob: Wie zien we hier op deze afbeelding? Graag zijn Nederlandstalige naam.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Op 26 januari 2017 ontviel ons de bekende acteur Mike Connors. Hij was bij ons gekend om zijn titelrol in de detectivereeks welke tussen 1967 en 1975 werd uitgezonden op BRT. Welke detectivereeks zoeken wij?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Wat is de naam van de Amerikaanse televisieserie over de jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel van eind jaren 70 tot begin jaren 90 van de vorige eeuw, die in 2015 op Netflix in première ging?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

De laatste aflevering van Friends is gepresenteerd door James Corden, een reüniespecial uit 2021. Wat is de titel van deze aflevering, ook wel bekend als "The One Where They Get Back Together"?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Black Mirror is een Britse televisieserie, waarvan iedere aflevering een andere cast en een losstaande verhaallijn heeft. Overkoepelend thema van Black Mirror vormen de snelle technologische ontwikkelingen in de 21e eeuw, mogelijke verdere ontwikkelingen en hoe deze de werkelijkheid beïnvloeden. Maar wie is de bedenker en schrijver van Black Mirror?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

We zoeken de achternaam van een personage uit de televisiereeks F.C. De Kampioenen, gespeeld door Tuur De Weert. Maurice is de vaste vriend van Pascaleke en drinkt steeds een "orangeade".. Weten jullie zijn achternaam?

Bekijk antwoord