Quizvraag 4830 Media

Quizvraag HBO Documentaires Michael Jackson 4830
© Wikipedia

We zoeken de naam van een Amerikaanse documentaire uit 2019. In deze documentaire komt het verhaal van twee mannen, Wade Robson en James Safechuck, naar voren die, naar eigen zeggen, in 1993 door de wereldberoemde popartiest Michael Jackson op zijn landgoed Neverland Ranch zouden zijn misbruikt. Wat is de naam van de documentaire?

Goed zo !


Meer quizvragen over Media

Quizvraag Media

Wat is de naam van deze Belgische-Ijslandse kokkin? Ze is onder andere te zien op de culinaire zender Njam. Ze trad ook op in de VTM-programma’s Maste rChef en ze verving Sofie Dumont tijdens haar zwangerschapsverlof in het kookprogramma De keuken van Sofie. Ze nam in 2016 deel aan het spelprogramma De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Aan wie deelde Will Smith een klap uit op de Oscars na het beledigen van zijn vrouw?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

C. Van 1994 tot 1997 liep op BBC de onovertroffen Fast Show, een geniale sketchesreeks. Een van de typetjes was de ouwe man die u zo dadelijk te zien krijgt, gespeel door Paul Whitehouse. Z’n leven wordt getekend door eeuwige brute pech, in al z’n vormen en op alle mogelijke momenten. Naam van deze figuur?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

6 seizoenen lang presenteerde Hans Otten en Hanne Troonbeeckx deze Vlaamse realitysoap op VT4. 4 koppels dienden met een beperkt budget op 10 weken tijd een loft te verbouwen, en dit telkens tussen 17h ’s avonds en 9 uur ’s morgens en in het weekend. Na het eerste seizoen bleken de afgeleverde lofts met ernstige bouwfouten te zitten waardoor vanaf seizoen 2 werfleider Francis Sanchez zijn intrede deed, wat het entertainmentgehalte van dit programma ten goede kwam. Wat is de naam van dit tv-programma?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

We zijn op zoek naar de voor-en achternaam van deze dame. Eind 2017 stond ze nog samen met haar band in het Sportpladeis om 20 jaar Ketnet te vieren. Ondertussen is haar doelpubliek iet of wat veranderd, je kan ze elke ochtend tussen 6 en 9 horen op klassieke radiozender Klara.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Voor wat staat de afkorting CNN, de zender opgericht in 1980 door Ted Turner?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Wat is de echte naam van die de rol speelt van Duts in de gelijknamige serie?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

In welk jaar werd Thuis voor het eerste uitgezonden?

Bekijk antwoord