Quizvraag 2119 Strips

Quizvraag Strips 2119

Lucky Luke had last van een schimmel met bruine vlekken tussen zijn benen. Hoe heet zijn schimmel?

Goed zo !

Meer quizvragen over Strips

Quizvraag Strips

Het is het 9de album van De Kiekeboes, getekend door Merho. Het avontuur speelt zich grotendeels af in Boeloe Boeloe. Tijdens een buitenlandse reis van president Moïse Mombakka pleegt Bibi Pralin Gaga een staatsgreep en laat Charlotte Kiekeboe ontvoeren. Titel van dit album?

Bekijk antwoord

Quizvraag Strips

Naam van het vriendinnetje van Hamlet uit de Hägar cartoons?

Bekijk antwoord

Quizvraag Strips

In de strips van Suske en Wiske is de over-over-over-grootvader van Suske een spook met een fles aan zijn been. Wat is de volledige naam van deze voorvader van Suske?

Bekijk antwoord

Quizvraag Strips

“Verder”, een strip uit 2007, van deze man werd als eerste stripverhaal ooit genomineerd voor de Libris Literatuur prijs. Daarnaast zou u hem moeten kennen als auteur van de populaire Amoras-reeks, als nieuwe auteur van De Rode Ridder en van strips als Sam en Biebel. Naam graag van deze stripauteur die in 2013 de Bronzen Adhemar kreeg.

Bekijk antwoord

Quizvraag Strips

U ziet hier een afbeelding van de trouwe metgezel van Snoopy, de hond. Wat is de naam van deze stuntelige vogel?

Bekijk antwoord

Quizvraag Strips

We zoeken de naam van deze striproman van de Amerikaanse auteur Art Spiegelman. Het gaat over de strijd van Spiegelmans vader, Vladek, om als Poolse Jood te overleven tijdens de Holocaust.

Bekijk antwoord

Quizvraag Strips

Edward Tony Stark is een fictieve superheld uit de comics van Marvel Comics. Hij werd bedacht door Stan Lee, Larry Lieber, Don Heck en Jack Kirby en verscheen voor het eerst in Tales of Suspense #39 in Maart 1963. Hij wordt hedentendage vertolkt door Robert Downey Junior. Wat is de naam van het alter ego van Tony Stark?

Bekijk antwoord

Quizvraag Strips

U ziet een afbeelding van het kasteel van Cheverny, één van de vele kastelen in de Loire-streek. Ook als u er nog nooit bent geweest, zou u het moeten herkennen, want het stond model voor een kasteel dat elke bij stripliefhebber een belletje doet rinkelen. Hoe heet het fictief kasteel dat gebaseerd is op het kasteel van Cheverny?

Bekijk antwoord