Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag popzangeres en rapper

Quizvraag Muziek 8929

© Andy Witchger


Hoewel ze een klassieke opleiding achter de rug heeft, ken je haar vooral als popzangeres en rapper. Ze is trots op haar lichaam en staat erom bekend zich in te zetten voor body positivity. Zo poseerde ze onlangs nog in een wel zeer kleine bikini. Als u het ons vraagt gaat het niet over haar gewicht, maar over haar uitzonderlijk talent. Op 24 februari 2023 staat ze in het sportpaleis. We zijn benieuwd wat ze nu weer in petto zal hebben. Graag haar artiestennaam.
Quizvragen over Muziek

Quizvraag Muziek
Welke Franse zangeres stierf op 7 januari 2018 aan de gevolgen van kanker. Ze is onder andere bekend van haar relaties met Claude François en Michel Berger.
Quizvraag Muziek
“We maken onze albums niet zonder reden met zoveel zorg en denken ook niet voor niets na over de liedjesvolgorde. Onze kunst vertelt een verhaal en die verhalen moeten beluisterd worden zoals ze bedoeld zijn. Dank je wel voor het luisteren, Spotify.” De muziekdienst reageerde vervolgens met: “Alles voor jou”. Voor welke artiest(e) heeft Spotify - zij het tijdelijk - de mogelijkheid verwijderd om een album op willekeurige volgorde af te spelen? Sinds augustus 2022 is deze maatregel enkel nog van toepassing op gratis accounts.
Quizvraag Muziek
We zoeken de naam van een Nederlandse rockband die internationaal succes heeft gehad met hits als Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles. Hun albums droegen de namen Moontan en Cut.
Quizvraag Muziek
Hoe heet de uitvoerder van dit nummer?