Quizvraag zoon Rihanna

zoon Rihanna

Zangeres Rihanna beviel in mei van 2022 van een zoon. Welke rapper is de vader?

Goed zo !


Meer quizvragen over Media

Quizvraag Media

Wat is de naam van deze Britse comedian en radio- en televisiepresentator, die bekendstaat om zijn campy gedrag.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Sinds 1953 hebben we op de Belgische publieke omroep een weerman. Wie was in dat jaar de eerste weerman op de openbare Vlaamse televisie?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Waarvoor staat de afkorting BBC?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Doorbreken in de Vlaamse showbizzwereld is geen makkie. Dat wordt hilarisch duidelijk in de nieuwe topreeks van komisch meesterbrein Bart De Pauw. Deze nieuwe reeks was in 2017 enkel te zien op PLay More en vanaf 2018 op één. Over welke reeks hebben we het hier?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Als deel van de legendarische tweeling uit het VTM- programma “Het hart van Vlaanderen” overleed ze eind 2018 op 95- jarige leeftijd. Na de lancering van het programma begin 2000 werden ze plots veelgevraagde gasten op Vlaamse evenementen. Wij zoeken de naam en voornaam van deze dame.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Al in 1975 bracht dit icoon van de natuurdocumentaires zijn eerste documentaire op de Britse televisie. Voorheen had hij tal van boeken en andere publicaties geschreven. Tientallen topproducties die via de BBC de Britten, maar ook trouwe Canvaskijkers bij ons, kennis lieten maken met de wonderlijke natuur op onze planeet zijn van zijn hand. De man werd tot de Britse adel verheven en tal van soorten werden naar hem vernoemd. Wie is deze “sir”?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Wat is de naam van het grootste Duitse en zelfs grootste Europese dagblad? Het is een boulevardblad dat zich niet richt op politiek en wereldnieuws, maar op nieuws waarin de lezers geacht worden geïnteresseerd te zijn. Kenmerkend voor de krant zijn de grote koppen die op de emoties van de lezers inspelen en de in verhouding korte artikelen. Een ander kenmerk is het gebruik van een vraagstelling in de kop. De krant wekt daarmee een bepaalde indruk bij de lezer die niet altijd door het artikel wordt bevestigd. Hoe heet deze krant?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

De familienaam van de Belgische journalist van het VRT Nieuws die zich vooral bezighoudt met internationale conflicten. Zijn recentste boek is getiteld Mijn kleine oorlog?

Bekijk antwoord