Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag zoon Rihanna

Quizvraag Media 8724Zangeres Rihanna beviel in mei van 2022 van een zoon. Welke rapper is de vader?
Quizvragen over Media

Quizvraag Media
Aanvankelijk was het bedrijfsmodel van 1997 gebaseerd op het voor onbepaalde tijd verhuren van dvd's die per post verstuurd werden in markante rode enveloppen. Zodra men de dvd terugstuurde, zond men de volgende dvd uit de lijst van gereserveerde films. Het aantal dvd's dat iemand tegelijkertijd in bezit kon hebben hing af van het abonnementstype. Met de toenemende breedband-penetratie is de overstap gemaakt naar streaming gemaakt. Over welk bedrijf gaat het?
Quizvraag Media
Van u vernemen we graag de naam van deze Vlaamse acteur en voormalig lokaal politicus. Zijn bekendste rol is die van hoofdinspecteur Tom Segers in de VTM-politieserie Zone Stad. Vanaf 2013 was hij schepen voor de N-VA in Edegem. Op 24 juni 2016 nam hij ontslag als raadslid en schepen in verband met zijn betrokkenheid bij een justitieel onderzoek betreffende zijn rol in een zaak rond kinderporno. In 2018 werd besloten vervolging tegen hem in te stellen.
Quizvraag Media
Wat is de voornaam van de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser?
Quizvraag Media
Tot 2013 was dit het loodgietersbedrijf van Luc Bomans, tot hij het bedrijf noodgedwongen moest verkopen. Boven het bedrijf was ook een appartement met als laatste bewoners Franky en Thibaut. Wat is de naam van het loodgietersbedrijf uit Thuis?