Quizvraag 1448 Films

Quizvraag Actrices Babes 1448

Wat is de naam van de Spaanse actrice die we hier zien in de rol van Angelica in de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides?

Goed zo !


Meer quizvragen over Actrices

Quizvraag Series

Deze Vlaamse actrice was te zien in de succesvolle reeks “Gent West” waar ze de hoofdrol vertolkte van Veronique Dockx en kreeg in 2017 de Acteursprijs voor “Beste Actrice” in een televisiereeks van de Acteursgilde voor haar rol in Chaussée d'Amour.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Deze Amerikaanse actrice brak in 1999 door in de film Mumford. Sinds 2011 heeft ze de hoofdrol in de sitcom New Girl. Wat is haar echte naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

Welke Vlaamse actrice speelde in de film klassieker Daens de rol van Nette?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

We zien hier Joan Holloway uit de serie Mad Men. Ze won in 2009 de prijs voor "beste actrice in een dramaserie" op het "Festival de télévision de Monte-Carlo" voor haar rol. Wat is haar echte naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

Deze fantastische Amerikaanse actrice ontving dit jaar (2018) haar 2de Oscar uit haar carrière. Haar eerste kreeg ze in 1997 voor haar rol in de film Fargo, geregisseerd door haar echtgenoot Joel Coen. Afgelopen jaar zette ze een schitterende vertolking neer van Mildred Hayes, de alleenstaande moeder van een tienerdochter die wordt verkracht en vermoord, uit de film Three Billboards outside Ebbing, Missouri. Wat is haar naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

Welke actrice speelt Lucy Spiller in Dirt en Jules Cobb in Cougar Town?

Bekijk antwoord

Quizvraag Films

Elke kerstperiode is het van dat. Klassiekers als Sisi, Home Alone en ‘The sound of Music’worden van onder het stof gehaald. Deze laatste, de musicalfilm over de familie Von Trapp kwam uit in 1965 en werd geregisseerd door Robert Wise. De mannelijke hoofdrol werd vertolkt door Christopher Plummer, maar welke Britse actrice speelde de rol van Maria, de gouvernante?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Deze Amerikaans actrice werd vooral als Rachel uit de advocatenserie Suits. In november 2017 verloofde ze zich met prins Harry. Wat is de echte naam van deze toekomstige Duchess of Sussex?

Bekijk antwoord