Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag knuffelbeer 2022

Quizvraag Ontspanning 8709Dit karakter komt uit een horror-game, Poppy Playtime. De blauwe pop was een schattig knuffeltje, maar werd door experimenten een bloeddorstige moordenaar. Ondertussen is het zeer populair geworden bij kinderen als knuffelbeer. Wat is de naam van dit monster?
Quizvragen over Ontspanning

Quizvraag Ontspanning
Dit spel van Nintendo uit 1984 zat heel vaak in een dubbelpakket met de allereerste Super Mario Bros. De bedoeling is eenden of kleiduiven neer te schieten. Een hond komt de eenden ophalen als je slaagt en komt je uitlachen als je mist. Hoe heet dit spel?
Quizvraag Ontspanning
We zoeken naar een 600m lange winkelwandelstraat in Brussel die in ongeveer noord-zuidrichting loopt, van het Rogierplein naar het Muntplein. De prijs per vierkante meter is één van de hoogste van België en bij de Belgische versie van Monopoly is het zelfs de duurste straat die je kan kopen.
Quizvraag Ontspanning
Welke gezelschapspel herken je?
Quizvraag Ontspanning
Dat een gokverslaving de hel kan zijn, hoeven we u wellicht niet te vertellen. Ontelbaar zijn de mensen die in casino’s allerhande, echte en virtuele, uren en uren aan een stuk de verliezen hebben opgestapeld in de hoop dat het zou beteren. Eén van de populairste manieren om dat te doen, is de roulette, met de gekende rood-zwart gekleurde cijfervakjes (dat ene groene nul-vakje tellen we niet mee). Naar verluidt zou de verdeling van die vakjes op een Franse roulette bedacht zijn door de wiskundige Blaise Pascal. En ongetwijfeld is het hem daarbij opgevallen wat de optelsom is van al die cijfers op de roulette. Simpel wiskundevraagje voor u nu: hoeveel is dat dan wel?