Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag John De Mol

Quizvraag Media 8689Toen in januari 2022 in Nederland een schandaal losbarstte rond grensoverschrijdend gedrag in onder andere The Voice sierde een opvallende affiche de dag erna de Nederlandse kranten. De vrouwen uit het bedrijf van de Nederlandse televisiemaker John De Mol maakten hem duidelijk dat het probleem niet bij hen ligt. Hoe heet het mediabedrijf van John De Mol waarover ze het hebben? Onder meer de televisiezenders SBS6 en Net5 en radiozenders Radio 10 en Radio 538 maken er deel van uit.
Quizvragen over Media

Quizvraag Media
Tegenwoordig is het logo van VTM zwart na lange tijd oranje te zijn geweest. In de beginperiode was het echter een andere kleur, met 3 gekleurde streepjes naast. De middelste kleur was geel en de rechtse rood. Maar wat was de kleur van het eerste streepje?
Quizvraag Media
Ruth Beeckmans speelt sinds dit jaar een nieuw personage in Samson & Gert Kerstshow. Het gaat om het nichtje van Alberto Wat is de naam van haar personage?
Quizvraag Media
Bij de Kampioenen hebben ze een bekende vleesfabriek waarvan Balthasar Boma PDG is. Weten Jullie waarvoor deze Franse afkorting staat?
Quizvraag Media
Reeks 5, vraag C: Elke Neuville, Arnout Hauben en Mikhael Cops, alle drie ex-medewerkers van Woestijnvis. In 2011 richten ze een ander productiehuis op dat onder andere gekend is van de producties Ten oorlog, Duivelse vrouwen, De helden van Arnout en Iedereen beroemd. Welke productiehuis zoeken we?