Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag the lady of the house

Quizvraag Series 8640Hoe heet “the lady of the house” in Keeping up appearances of “Schone Schijn”. In de serie is ze getrouwd met haar man Richard. We zoeken voornaam en familienaam.
Quizvragen over Series

Quizvraag Series
Reeks 5, vraag C: Jullie kennen natuurlijk de serie onder de regie van Jan Matthys, Quiz Me Quick. Het antwoord dat we zoeken, is niet het paard van Parijs, maar wel hoe dit quizteam (zie foto) zichzelf noemde in de serie.
Quizvraag Series
In 2007 zond één een televisieserie uit waarvan het verhaal zich afspeelt in de wereld van de fruitteelt in Haspengouw. Wat was de titel van deze serie die verwijst naar de ziekte van het hoofdpersonage Elisabeth Donkers?
Quizvraag Series
Lucas van den Eynde. U kent hem vast en zeker van rollen zoals Xavier de Baere in Morgen Maandag, Bert “bucky” Laplasse in het eiland, van musicals zoals Daens enzovoorts. Ook in het collectief geheugen zit zijn rol als slager André Vangenechten, in de televisieserie ‘Van vlees en bloed’. In deze reeks speelt ook een hond mee die hem onder andere bespiedt tijdens het bospoepen. Zijn echte naam was Nougat, maar hoe luidde de naam van de hond in de serie?
Quizvraag Series
Van welke kinderwesternreeks zijn dit de hoofdpersonages?