Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag opvolger Frank Raes

Quizvraag Sport 8639Voetballiefhebbers hun maandagavond ziet er sinds begin 2022 niet meer hetzelfde uit. Frank Raes ging onlangs op pensioen en liet dus ook de presentatie van voetbaltalkshow Extra Time over aan een opvolger. Wie volgde hem op om en presenteert voortaan dat programma?
Meer quizvragen over Sport

Quizvraag Sport
Wie was met zijn 19 jaar de jongste winnaar van de Ronde van Frankrijk?
Quizvraag Sport
U herkent u deze Duitse voetballer nog: 15j Bayern met 8 titels, 1x Uefacup ,1 C L en Europees kampioen met die Mannschaft enz... Wat is zijn naam?
Quizvraag Sport
We zoeken een extreme tak binnen de wielersport waarin men kan variëren tussen freestyle, dirt, street, flatland en vert. Connor Fields pakte binnen deze sporttak de gouden plak op de spelen van Rio in 2016.
Quizvraag Sport
Tennis kent zoals elke sport een pak specifieke termen. Vooral de puntentelling is bijzonder. De echte oorsprong is niet gekend maar één van de verklaringen is dat de punten op een klok werden aangegeven en elk punt met een kwartier werd aangegeven. Waarom dan 40 en niet 45 vraagt u zich af? Wel, we weten het niet. Hoe noemen we een spel waarbij één van beide spelers geen enkel punt scoort?

Bekijk de andere thema's