Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag 8188 Politiek

Quizvraag Politiek 8188Joe Biden is sinds 20 januari 2021 de president van de Verenigde Staten. De hoeveelste president is hij?
Meer quizvragen over Amerikaanse Presidenten

Quizvraag Politiek
President Trump laat zich graag omringen door de juiste mensen, dit is ook het geval met zijn perswoordvoerster. Wie gaat op deze foto zelfs op haar knieƫn in The Oval Office?
Quizvraag Politiek
Deze Amerikaanse geheime dienst werd opgericht door president Harry Truman in 1952. Ze is gespecialiseerd in het vergaren, afluisteren en analyseren van elektronische informatie uit communicatie via telefonie, internet en het ontcijferen via cryptoanalyse. Hoe heet deze geheime dienst?
Quizvraag Politiek
George Walker Bush was de 43ste president van de Verenigde Staten. Van welke staat was hij gouverneur van 1995 tot 2000 voordat hij president werd?
Quizvraag Politiek
Een korte vraag: hoe heet de jaarlijkse toespraak van de Amerikaanse president tot de leden van het Amerikaanse congres waarin de toestand van het land geschetst wordt? Onder meer plannen en politieke doelstellingen voor het komende jaar worden hierin bekend gemaakt.

Bekijk de andere thema's