Quizvragen series

221 resultaten

Quizvraag Series 7770

Wat was de naam van deze tragikomische reeks van Woestijnvis voor de Belgische zender VIER geschreven door Tom Lenaerts en Tom Van Dijck met onder anderen Jan Decleir, Peter Van Den Begin en Lucas Van den Eynde. In 2013 werd het voor het eerst uitgezonden op VIER. Het merendeel van de opnamen gebeurde in het Oost-Vlaamse Temse. De serie ging over burgemeester Gaston Van Opstaldie al zeventien jaar de plak zwaaide In de fictieve Vlaamse gemeente Ransegem. Hij bestuurt zijn gemeente als een perfecte burgervader. Maar dan slaat het noodlot toe. Zes maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt Ransegem wakker geschud uit zijn rustige vastheid en worden de inwoners meegesleurd in het politieke leven.

Goed zo !
Quizvraag Series 7768

Wat is de naam van het café van Jan Van Den Bossche in de Vlaamse TV-serie Familie?

Goed zo !
Quizvraag Series 7763

We zoeken de naam van deze Vlaamse tragikomische televisieserie, naar een idee en scenario van Tom Van Dyck en Alice Reys. De serie werd uitgezonden op Eén in 2016 en speelt zich af in het gehucht Kerke, dat tijdens de carnavalsperiode wordt omgedoopt tot 'Knorrendonk'. Wanneer Hubert Geunings voor de 35e keer op rij tot Prins Carnaval gekroond zou worden voor de komende carnavalsperiode, gaat het echter niet zoals gepland. Hubert krijgt een hartaanval, waardoor al snel de vraag oprijst of er niet moet uitgekeken worden naar een opvolger .Hoofdrollen waren onder andere voor Jan Decleir, Peter Van den begin, Bruno Vanden Broecke en Evan Van Der Gucht

Goed zo !
Quizvraag Netflix 7753

We zoeken de naam van een Amerikaanse tienerdramaserie van Netflix. In de serie staat het verhaal van Hannah Baker centraal. Hannah heeft zelfmoord gepleegd en de mensen die daar in haar ogen verantwoordelijk voor zijn, krijgen cassettebandjes toegestuurd. Op deze bandjes vertelt ze de rede voor haar zelfmoord. Twee jaar na de premiere heeft Netflix echter de zelfmoordscene geschrapt.

Goed zo !
Quizvraag Series 7750

Wat is de naam van deze serie? Het is een Vlaamse dramaserie, die sinds 3 november 2019 uitgezonden wordt op de zender Eén. De reeks vertelt het verhaal rond een volksjury in een assisenproces.

Goed zo !
Quizvraag Series 7730

Wat is de voor- en familienaam van de chemieleraar die Bryan Cranston speelt in de serie Breaking Bad?

Goed zo !
Quizvraag Series 7727

We vragen de naam van het hoofdpersonage uit de populaire TV-serie “Roots” uit 1977 naar het gelijknamige boek van Alex Haley. Het betreft de rol van de jonge Gambiaan die vlakbij zijn dorp door slavendrijvers wordt gevangen genomen en wordt verscheept naar de Amerikaanse stad Baltimore om daar als slaaf te worden verkocht. Zijn slaven- naam wordt Toby. Hij onderneemt talrijke ontsnappingspogingen maar wordt telkens opnieuw gevat. Bij zijn laatste vluchtpoging wordt zijn voet afgehakt door de slavenjagers. Deze rol wordt vertolkt door de Afro-Amerikaanse acteur LeVar Burton, die daarvoor werd beloond met een Emmy-award.

Goed zo !
Quizvraag Series 7710

Wat is de naam van deze Amerikaanse animatieserie die in het Nederlands Ratjetoe heet?

Goed zo !
Quizvraag Series 7686

Wie speelde de rol van Nick Van Loo in de fictiereeks quiz me quick? Deze jonge knaap van 12 stielen en 13 ongelukken probeert al maanden tevergeefs aan een job te komen. Hoewel hij in het bezit is van een koksdiploma, werkt hij als koerier bij een Japans restaurant. Hij kan aan een ongelooflijk tempo weetjes opslaan in zijn geheugen. Samen met zijn vriendin Cynthia woont hij op de derde verdieping in het stadscentrum. Hij is de drijfveer achter het team en komt met het plan op de proppen om deel te nemen aan de Superprestige.

Goed zo !
Quizvraag Series 7624

De serie die we zoeken liep van 2008 tot 2013. De serie volgt Walter White die op het moment dat zijn vrouw onverwacht zwanger is van hun tweede kind te horen krijgt dat hij longkanker heeft. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt en tevens om zijn eigen behandelingen te betalen, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger en start hij met de productie en verkoop van de drug crystal meth.

Goed zo !
Quizvraag Series 7606

Een korte vraag. Wat is de naam van deze onhandige detective uit de gelijknamige animatieserie uit de jaren 80?

Goed zo !
Quizvraag Series 7368

The Bridge is een Deens-Zweedse misdaadserie. De titel verwijst naar de Sontbrug die Denemarken en Zweden verbindt. De 16 kilometer lange brug verbindt Kopenhagen met een stad in Zweden. De Welke?

Goed zo !
Quizvraag Star Trek 7363

Voor deze vraag zoeken we een kunsttaal die gebruikt wordt in de televisie- en filmserie Star Trek. Ook Sheldon uit de Big Bang Theory is fan van deze taal. Welke taal zoeken we?

Goed zo !
Quizvraag Actrices 7265
© Georges Biard

Wie een ster heeft op de Hollywood walk of fame verdient wel een vraag op onze quiz dachten wij. Deze vrouw kreeg er één in 2018. Haar bekendste rol is ongetwijfeld het ex model Gabrielle in de Amerikaanse serie Desperarit Houswives.Graag de naam van deze actrice.

Goed zo !
Quizvraag Series 7261

30 seizoen puur entertainment, zo zou je de Simpsons kunnen omschrijven. Sommige figuren zijn uitgegroeid tot echte iconen. Zo ook de de directeur van de basisschool van Lisa en Bart. Graag zijn naam.

Goed zo !