Quizvragen series

221 resultaten

Quizvraag Series 8211

Links op de foto zien we de inmiddels overleden Jos Kennis. Rechts op de foto zien we Jappe Claes. Deze 2 klusjesmannen waren “aannemers van alle werken” en verplaatsten zich met een oranje tandem met aanhangwagentje. De acteurs spraken niet, maar het verhaal werd verteld door Nolle Versyp. Over welke Vlaamse jeugdserie van de jaren ‘80 hebben we het?

Goed zo !
Quizvraag Ruimtevaart Star Trek 8193

Captain Kirk-acteur is sinds oktober 2021 de oudste mens die in de ruimte is geweest. Hij vloog in een New Shepard draagraket van Blue Origin. Hij is vooral bekend als Captain James T. Kirk uit "Star Trek", en mag zich met zijn 90 lentes vanaf oktober 2021 de oudste mens in de ruimte noemen. Wat is zijn echte naam?

Goed zo !
Quizvraag Series 8192

The Walking Dead bestaat ondertussen uit 11 seizoenen waarin ze trachten te overleven in een wereld vol zombies. Ze moeten niet alleen vechten tegen zombies, maar ook tegen Negan met zijn baseball knuppel. Wat is de naam van zijn knuppel?

Goed zo !
Quizvraag Friends HBO 8190

De laatste aflevering van Friends is gepresenteerd door James Corden, een reüniespecial uit 2021. Wat is de titel van deze aflevering, ook wel bekend als "The One Where They Get Back Together"?

Goed zo !
Quizvraag Series 8170

Een groot deel van de Amerikaanse serie True Blood speelt zich af in een bar voor vampieren. Wat is de naam van deze bar?

Goed zo !
Quizvraag Netflix 8139

De Spaanse serie La casa de papel is een echte hit op Netflix. Ursula Corberó is de 29-jarige Spaanse schone die één van de hoofdrollen speelt. We zoeken de naam van haar personage in de reeks.

Goed zo !
Quizvraag Series 8115

Op de foto zien we de geadopteerde zoon van Betty en Barney Rubble uit de animatieserie The Flinstones. Kennen jullie ook zijn naam?

Goed zo !
Quizvraag Series 8101

Welke Amerikaanse televisieserie draait om medewerkers van het reclamebureau Sterling Cooper dat geleid wordt door creatief directeur Don Draper?

Goed zo !
Quizvraag Studio 100 8084

Vladimir, Wilko en Keelin, een trio met bovennatuurlijke krachten zorgen samen met hun magische raadsman Vega dat Schemermeer behoed blijft van wezens uit de onderwereld. Hoe heet deze jeugdserie van Studio 100?

Goed zo !

We gaan even grasduinen door de verschillende rollen van een Vlaamse actrice geboren in het gezegende jaar 1982. Ze speelde:

  • Wittekerke, 2001
  • Thuis, 2002-2008
  • Flikken, 2005
  • Steracteur Sterartiest, 2006
  • Zone Stad, 2008-2012
  • Vermist IV, 2012
  • Vermist V, 2014
  • Flikken Maastricht, 2014
  • 71° Noord, 2008
  • Familie, 2017-2019
Welke Vlaamse actrice speelde bovenstaande rollen?

Goed zo !
acteur Jacky Morel

De Vlaamse acteur Jacky Morel is overleden in 2020 op 88 jarige leeftijd. Hij was een van de hoofdrollen in de serie De Collega's. Welke rol vertolkte hij daar?

Goed zo !
Quizvraag Netflix 7867

Deze Netflix- reeks over het schaakwonder Beth Harmon, staat nog maar één maand online en is nu al maar liefst 62 miljoen keer bekeken. Een nieuw record. Weet jij de titel van deze serie die iedereen terug aan het schaken zet?

Goed zo !
naam Pico FC De Kampioenen

Pico, het personage uit F.C. De Kampioenen werd gespeeld door Walter Michiels. De volledige naam van het personage is een samensmelting van twee topschutters uit de Belgische voetbalcompetitie. Wat is dus de volledige naam van dit personage?

Goed zo !
Don

"Don't mention the war". Een befaamde zinsnede uit de historische comedyreeks "Fawlty Towers". De aflevering waaruit deze zin kwam, is een tijdje offline gehaald. Wat is de titel van de aflevering waar we het hier over hebben?

Goed zo !
Quizvraag Netflix 7821

After Life is een Netflix serie die in première ging in 2019. Begin 2020 kwam het tweede seizoen online. Het is een Britse zwartkomische dramaserie die bedacht is door een deze Britse komiek. Hij speelt tevens de hoofdrol. Wat is zijn naam?

Goed zo !