Quizvragen series

221 resultaten

Na zelf betrokken te zijn geweest bij zware ontploffing op de set van Wittekerke richtte Greet Rouffaer het “Greet Rouffaer huis” op. Maar weten jullie ook welke rol ze speelde in Wittekerke?

Goed zo !

Ondanks de kinderachtige vormgeving is deze serie niet geschikt voor kleine kinderen. De inhoud is extreem gewelddadig en de personages worden op een pijnlijke en bloederige manier verminkt en gedood. Wat is de naam van deze Amerikaanse serie korte animatiefilms uitgezonden sinds 2006, onder andere door MTV?

Goed zo !

Dankzij welke serie kwam Steve Urcle in ons leven?

Goed zo !
Quizvraag Series 3687

De Simpsons is een Amerikaanse animatieserie bedacht door Matt Groening Wat is de voornaam van de vrouw van Homer Simpson? Ze heeft lang opgestoken haar. Ze is huisvrouw, maar oefent in sommige afleveringen een beroep uit. Wanneer de rest van de familie iets doms van plan is, is ze vaak de enige die redelijk blijft. Ze gaat geregeld ten onder aan de stress van haar zware bestaan en haar bezorgdheid over haar gezin.

Goed zo !
Quizvraag BBC 3629

Sir Anthony Robinson is een Engels acteur die vooral in België bekend werd door zijn rol als de domme hulp van Blackadder in de gelijknamige BBC productie. Hij speelde die rol naast Rowan Atkinson die de rol van Blackadder vertolkte. Wat was zijn naam in die serie?

Goed zo !

De voornaam van Witse was, naar analogie met Inspector Morse, jarenlang een goed bewaard geheim. Pas in de achtste aflevering van het negende seizoen werd de ware identiteit van het personage op de kijkers losgelaten. Wat was die voornaam van Witse?

Goed zo !
Quizvraag Series 3572

Wat is de naam van de poppenanimatieserie over twee onhandige maar vindingrijke klussers? In elke aflevering klussen ze maar dit gaat vaak op een grappige manier volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een klein gat in het dak willen repareren, wordt dit gat steeds groter.

Goed zo !

Reeks 1, voor 2 punten: In 2009 ging Lucas Van Den Eynde vreemd met de vrouw van Tom Van Dyck. Dat gebeurde in de serie ‘Van Vlees en Bloed’. Het leverde het personage van Lucas Van Den Eynde alvast een bijnaam op die in Vlaanderen even gemeengoed werd. Wat was die naam ook alweer?

Goed zo !
Quizvraag Netflix 3462

Van deze Amerikaanse dramaserie werd eind vorig jaar een eenmalige miniserie uitgezonden die een vervolg was op de oorspronkelijke reeks die liep van 2000 tot 2007. Lauren Graham speelt Lorelai een opstandige en eigenwijze dochter van twee republikeinen. Op haar zestiende kreeg ze een dochter Rory. De serie draait vooral over de moderne en hechte relatie die de twee met elkaar hebben. Hoe heet deze vrouwenserie?

Goed zo !
Quizvraag Series 3324

In het eerste seizoen van de serie The Bridge, vinden ze op de Sontbrug tussen Zweden en Denemarken een doormidden gezaagd lijk. Welke twee steden worden verbonden via deze brug?

Goed zo !

De meest bekende Vlaamse TV-sloef is waarschijnlijk wel Jef Liefooghe uit de kotmadam. Maar wat is de naam van zijn goede vriend de cipier? Voor en achternaam!

Goed zo !

Prison Break, ondertussen een uitgemolken serie van 5 seizoenen waarin Michael Scofield in- en uitbreekt bij allerlei gevangenissen. Weten jullie nog de naam van de gevangenis waaruit hij zijn broer de eerste keer helpt ontsnappen?

Goed zo !

Reeks 5, vraag B: Drommels, Drommels, Drommels. De bekende uitspraak van Baron Van Neemweggen herkennen jullie onmiddellijk. Hij is de slechterik uit de kinderreeks Bassie en Adriaan. Kennen jullie hun achternaam? (van de 2 broers Bas en Aad)

Goed zo !
Quizvraag Series 3308

Reeks 5, vraag C: Jullie kennen natuurlijk de serie onder de regie van Jan Matthys, Quiz Me Quick. Het antwoord dat we zoeken, is niet het paard van Parijs, maar wel hoe dit quizteam (zie foto) zichzelf noemde in de serie.

Goed zo !
Quizvraag Netflix 3285

We zoeken een Britse serie met als overkoepelend thema de snelle technologische veranderingen van de 21ste eeuw. Hetgeen wat de serie zo uniek maakt is dat elke aflevering een andere cast en een losstaande verhaallijn heeft. De 1e aflevering heeft als titel 'The National Anthem'. Welke serie die ook op Netflix te zien is, zoeken we hier?

Goed zo !