Quizvragen mode

92 resultaten

Quizvraag Mode 4735

Dit prestigieuze Zwitserse horlogemerk dat onderdeel is van de Swatchgroep speelde een belangrijke rol in de ruimtevaart. Na zware tests door de NASA werd dit horloge aanvaard als eerste en enige horloge op de maan. Het merk werd opgericht in 1848. Van welk horlogemerk zien we hier een model?

Goed zo !
Quizvraag Mode 4698

4C. De laatste vraag is een echte klassevraag. Het is de eenvoudigste gangbare wijze van het knopen van de stropdas. Hij geeft een asymmetrische knoop. De knoop raakte in zwang medio de 19e eeuw bij de koetsiers. Later werd het ook de naam van een herensociëteit in Londen. Wat is de naam van deze knoop?

Goed zo !
Quizvraag Mode 4526

Wat is de naam van deze Spaanse ontwerper en oprichter van het gelijknamige haute-couture schoenenmerk? Hij wordt geroemd om zijn uitbundige stijl en werd hij onderscheiden met verscheidene prijzen. Zijn schoenen werden bekend bij een groter publiek dankzij onder andere de serie Absolutely Fabulous. De komst van de populaire televisieserievSex and the City maakte van hem een begrip in de VS.

Goed zo !
Quizvraag Mode 4520

Wat is het merk van deze schoenen?

Goed zo !
Quizvraag Mode 4519

We zoeken de naam van een Frans e-commercebedrijf dat gespecialiseerd is in de online verkoop van schoenen en accessoires. Het bedrijf werd in 2005 opgericht en het hoofdkwartier bevindt zich in Parijs.

Goed zo !
Quizvraag Mode 4473

Welke Amerikaanse architec en ontwerper maakte samen met zijn echtgenote Ray Kaiser ontwerpen voor speelgoed, maar is vooral bekend van zijn stoelontwerpen? De tweedelige olifant bleek de grootste technische uitdaging omwille van de sterke meervoudige krommingen.

Goed zo !
Quizvraag Mode 4408

De wonderbra bestaat al sinds 1939, maar sloeg eerst niet aan. In 1992 werd de wonderbra opnieuw gelanceerd, met een zeer gesmaakte affichecampagne. Op de affiche stond een model dat naar haar boezem keek met daarnaast de tekst "Hello Boys". Deze campagne gaf het merk wonderbra grote internationale bekendheid. Wat is de naam van het Tsjechische fotomodel dat op de affiches stond te pronken met haar wonderbra?

Goed zo !
Quizvraag Mode 4248

Dit Engelse merk is in de eerste plaats bekend uit de bokswereld, met als bekendste uithangbord Mohammed Ali. Daarnaast produceert het ook truien, broeken en schoenen waarmee het merk in de jaren zestig populair werd bij de arbeidersklasse in Londen. Maar alhoewel het elders goed verkoopt staat de verkoop in België, Nederland en Duitsland onder druk door de associatie met racisme en de rechts-radicale jeugd. Naam graag van dit merk.

Goed zo !
Quizvraag Modellen 4117

Al op de leeftijd van acht maanden verscheen dit intussen 33-jarige Israëlische topmodel in tv-reclames. Tegenwoordig is ze vooral bekend als model voor Chanel, Ralph Lauren en Victoria’s Secret, maar ook Subaru en Samsung. Graag haar naam.

Goed zo !
Quizvraag Mode 4043

De missie van dit bedrijf is: het veranderen van een alledaags product in een opvallend, kleurrijk item dat geluk en vrolijkheid verspreidt. Je vindt bij hen dan ook leuke, vreemde, gekke, grappige en vrolijke sokken van de beste kwaliteit. Hoe heet dit kleurrijke bedrijf?

Goed zo !
Quizvraag Mode 4031

We gingen eens naar de zoo. Jullie zien op de projectie een logo van een Engelse onderneming die sportartikelen, voornamelijk sportschoenen vervaardigd en verhandeld. Hoogtepunt voor het familiebedrijf was de vervaardiging van de sportschoenen voor de olympische spelen van 1924 in Parijs. Die schoenenmerk is de officiële schoenenleverancier voor de NFL, de NBA en de Major League Baseball en was een van de hoofdsponsors van tennisspeler Andy Roddick tot april 2005. Venus Williams wordt ook door dit merk gesponsord. In 2006 werd het bedrijf overgekocht door adidas. Welk merk?

Goed zo !

Dit topmodel en IT-girl is alomtegenwoordig. Ze datet het ex-One Direction lid Zayn Malik. Daarnaast maakt ook haar kleine zusje Bella een heuse opkomst in de modewereld. Wat is haar naam?

Goed zo !
knoop Stropdassen Stropdassen stropdassen

Stropdassen, cravats of plastrons werden vermoedelijk in de Romeinse senaat gedragen om de stemmen van de politici warm te houden. Dit werd later -tot op heden- met macht geassocieerd. We zijn op zoek naar een van de bekendste maar ook lastigste knopen. Er bestaat een enkele en een dubbele variant. Welke heel stijlvolle knoop zoeken we hier?

Goed zo !
Quizvraag Mode 3601

We zoeken de term die gebruikt wordt om een huid of lichaamsvet van een man of vrouw te beschrijven die zichtbaar is boven de taille van broek of rokjes door middel van strakke kleding. De term is een verwijzing naar de manier waarop een soort gebak verschijnt wanneer het in een blik gebakken is, waarbij de bovenkant groter is dan de onderkant. Zwembandjes wordt als antwoord niet goed gerekend.

Goed zo !
Quizvraag Mode 3573

Wat is de naam van dit Amerikaans model en actrice. Ze verkreeg bekendheid door haar coverpagina in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011 Tijdens de bekendmaking van de cover in Las Vegas, werd ze uitgeroepen tot 'Rookie of the Year'. Ze heeft ook modellenwerk gedaan voor Victoria’s Secret.

Goed zo !