Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvragen media

Filter op niveau van de vragen: Alle niveau's - Makkelijk - Gemiddeld - Moeilijk


Van welke tv-figuur was Rafaël Goossens het alter ego?Wie was de acteur achter de populaire tv-figuur het Manneke?

Welk VRT-programma kaapte in 2000 in Montreux de Gouden Roos weg als beste programma van alle categorieën?In welke serie trokken Joyce de Troch en Jacques Vermeire hun gekste bekken?
Welke Rebel without a Cause wisselde het tijdelijke voor het eeuwige in een Porsche Spyder?In welke Vlaamse jeugdserie bekte ene Polikarpus Tak dialogen als Boogschutter roept Waterman: ik ga Sardonis parafixen?

Bij welke radiozender maken Deckers en Ornelis je elke weekdag wakker?In welk tv-drama gaat Antje de Boeck als Jana op zoek naar de moordenaar van haar stiefvader?
In welk vergeten vtm-programma bestond de opdracht van de kandidaten eruit de prijs raden van bepaalde producten in de hoop deze producten te winnen? Dit programma werd in 1990 en 1992 gepresenteerd door Jan Theys en Phaedra hoste, In juni 2010 werd bekendgemaakt dat er een nieuwe reeks van het programma zou komen. Koen Wauters zou de inmiddels overleden Jan Theys opvolgen als presentator.Quizvraag Radio 618Welke in 1960 opgerichte radiozender werd opereerde in zijn beginjaren vanop de Noordzee?