Quizvragen media

328 resultaten

Het Belgische tv-landschap is rijk aan goede acteurs. Als we even grasduinen door de cast van Thuis, Sedes en Belli, Kulderzipken en dag sinterklaasje dan hebben we één gemene deler. De Vlaamse acteur die we zoeken speelt de duivel in Kulderzipken en in ‘Dag Sinterklaasje’ speelt hij zwarte piet. Wat is zijn VOLLEDIGE naam?

Goed zo !

Wie presenteerde van oktober 2007 tot juni 2013 met Anja Daems en Cathérine Vandoorne het voormiddag-programma De Madammen op Radio 2? Ze begon haar tv-carrière als wrapper bij Ketnet, waar ze door een toneeltje de programma's aankondigde

Goed zo !
Quizvraag Media 3664
© DavidDjJohnson

Wat is de naam van deze Britse comedian en radio- en televisiepresentator, die bekendstaat om zijn campy gedrag.

Goed zo !

We zoeken de naam van een televisieprogramma op één, gepresenteerd door cath Luyten? Het eerste seizoen werd in de herfst van 2016 uitgezonden, het tweede seizoen in het voorjaar van 2017. In haar programma zoekt ze bekende Nederlanders op. Eén van haar afleveringen was gewijd aan Tatjana Simic.

Goed zo !
Nederlandse cabaretier

Wat is de naam van deze Nederlandse cabaretier?

Goed zo !

We zoeken de naam van deze Belgisch radio-dj voor radiozender MNM. Ze is de sidekick van Peter Van de Veire in de De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. In 2017 presenteerde ze met Freek Braeckman het programma Typisch mensen.

Goed zo !

Op 26 februari 2018 moesten we afscheid nemen van deze televisielegende. Wat is de naam van deze "koningin van de Nederlandse televisie"?

Goed zo !

Comedian Jens Dendoncker verrast nietsvermoedende mensen en bezorgt hen een moment dat ze zich nog lang zullen herinneren. Wat is de naam van het VTM programma waarin ik Marieke mocht feliciteren omdat ze in een maand tijdens haar werk voor de 1000ste keer op facebook zat.

Goed zo !

Deze VTM-journalist gaat voortaan als Bo door het leven. Op z’n 58ste beslist om definitief als vrouw door het leven te gaan. Weet je wat zijn/haar naam was? (voor- en achternaam)

Goed zo !

Beyoncé heeft de wereld in juli 2017 verblijd met de eerste foto van haar kersverse tweeling. Wat zijn de namen van deze twee Carters?

Goed zo !
Vlaamse stand-upcomedian
© Jietse Vandenbussche

Wat is de naam van deze Vlaamse stand-upcomedian?

Goed zo !

Dit Vlaamse kinderprogramma is sinds 1969 op de televisie te zien en werd toen verteld door Tante Terry. Ondertussen is het programma al aan haar derde stem toe, maar blijft het wel opgebouwd rond het hoofdpersonage en zijn vriendjes Meneer konijn, Mevrouw Schildpad, Egeltje en Meneer Hond. Hoe heten hoofdpersonage en programma?

Goed zo !

Reeks 5, voor 2 punten: Serena Williams was deze zomer één van de laatste, maar zeker niet de eerste zwangere dame die naakt poseerde voor Vanity Fair. Het was een ode aan een legendarische foto uit 1991 van Amerikaanse actrice die naakt en hoogzwanger op de cover van Vanity Fair prijkte. De cover stuitte op zo veel commoties dat verschillende winkelketens weigerden het blad te verkopen. Wie stond er in 1991 op de cover?

Goed zo !

In 2017 raakte bekend dat deze legendarische Britse zender legaal mag uitzenden via de AM-frequentie. En dat is best opmerkelijk, want het was de eerste zeezender voor de Britse kust, die tussen 1964 en 1990 uitzond vanaf verschillende schepen op de Noordzee. De zender was op een bepaald moment zo populair dat het meer luisteraars had dan BBC. Ook in Vlaanderen luisterden vroeger heel wat mensen naar de krakende piratenzender. Wat is de naam van deze historische zender?

Goed zo !

De Drie Wijzen is terug van weggeweest. In een lichtjes opgefriste versie en met Kobe Ilsen als nieuwe Kurt Van Eeghem, is het programma na bijna 20 jaar terug op TV. We zouden bijna vergeten dat Van Eeghem niet de originele presentator was, maar wel de man op de foto. Hij werd vooral bekend als presentator van het radioprogramma De Taalstrijd. Hoe heet deze man?

Goed zo !