Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag de familie Super

Quizvraag Strips 8775U ziet een afbeelding van de nieuwe stripreeks: de familie Super. Stripliefhebbers zullen snel doorhebben dat de tekenaar dezelfde is als die van een andere bekende stripreeks die er dit jaar na 201 albums mee op hield. Zijn naam graag.
Quizvragen over Strips

Quizvraag Strips
U ziet hier een stripmuur in de Kapucijnenstraat die in het hartje van de Marollen de Hoogstraat met de Huidevettersstraat verbindt. De figuren beleefden hun eerste avonturen tussen 1939 en 1942 in het katholiek tijdschrift Petits Belges, toen nog als "Wietje en Krol". Ze zijn een vondst van Joseph Gillain of Jijé, de bedenker van onder andere Jerry Spring, Robbedoes en Kwabbernoot. De stripfanaat herkent de figuren. In 1951 veranderden hun Nederlandse namen. Krol heette plots "Blinkie", wij zoeken de nieuwe naam van Wietje.
Quizvraag Strips
In de superheldenwereld van DC Comics vinden we dit personage, dat één van de aartsvijanden is van Batman. Haar echte naam is Pamela Lillian Isley, maar omdat ze bekend staat als eco-terrorist, heeft ze ook een bijnaam genoemd naar een plant. Hoe luidt de bijnaam van dit personage van DC Comics?
Quizvraag Strips
Welk stripfiguur zie je hier? Normaalgezien komt hij steevast voor samen met zijn kompaan maar die hebben we er hier afgeknipt.
Quizvraag Strips
Thorgal is een stripheld. Een van de titels is Arachnea. Weet jij welk dier de hoofrol speelde in deze strip? De titel kan je erbij helpen.