Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag doodgeschoten Iraanse vrouw

Quizvraag Algemeen 8746Deze Iraanse vrouw overleed nadat zij op 21 september 2022 in Mehrshahr, Karaj, door geweervuur werd getroffen tijdens de Iraanse protesten van 2022. Haar dood werd breed uitgemeten in de internationale media, en is zo een symbool geworden van vrouwenemancipatie in Iran. Wat is haar naam?
Quizvragen over Algemeen

Quizvraag Algemeen
Is er kans op onweer, veel regen of gaat het hard waaien? Dan wordt er een nummer geactiveerd dat je kan bellen voor niet-dringende interventies van de brandweer. Hiermee wordt het noodnummer 112 ontlast. Welk nummer kan je bellen voor niet-dringende brandweerinterventies?
Quizvraag Algemeen
Welke luitenant-generaal van het Britse leger, was de grondlegger van de scouts?
Quizvraag Algemeen
The Ocean Cleanup is een groots opgezette organisatie om plastic afval op te ruimen uit de oceanen die bedacht is door een jonge Nederlandse uitvinder en milieuactivist die er talrijke prijzen mee heeft gewonnen. Een eerste project zwom als het ware als een grote V door de oceanen om zo platsic te vangen. Wat is de naam van deze Nederlander?
Quizvraag Algemeen
Begin 2019 kwam in Leuven een studentenclub in een zeer slecht daglicht te staan. Eén van de studenten kwam om het leven tijdens een studentendoop nadat hij urenlang halfnaakt in een put had moeten zitten en visolie moest drinken. Wat is de naam van deze Leuvense studentenclub?