Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvraag Algemeen

Quizvraag  8698

2022

Op 22 juni werd er in Nederland een landelijke manifestatie tegen het absurde stikstofbeleid van de landelijke overheid georganiseerd. Op die dag komen boeren uit heel Nederland samen om een duidelijk signaal af te geven. In welk gemeente was dit?




Quizvragen over

Quizvraag
In 2019 trekt Urbanus langs de theaters in Nederland en Vlaanderen met een theatershow. We zijn op zoek naar de naam van de theatershow. Je mag kiezen of je de Vlaamse of Hollandse variant kiest.
Quizvraag
Welke Vlaamse coverband met o.a. Miguel Wiels en "de Charles" stopte op een hoogtepunt en hield het in 2011 voor bekeken? In 2003 stonden ze op Suikerrock, maar u zag ze in hun 10-jarige carrière misschien wel op 1 van hun andere 1000 optredens.
Quizvraag
Deze toen nog frisse verschijning speelde in zowel thuis als familie mee. Na 20 jaar in de thuissaga trok ze thuis de deur achter zich dicht en liet haar thuis-familie zitten om de laatste twee jaar in Familie van de concurrentie op te draven.. Wij willen de voornamen weten van haar beide personages? Dus van ... De Wulf en ... Verbeeck.
Quizvraag
Wat is de oplossing van deze droedel?