Quizvraag 7879 Media

De scheiding van het jaar: Kim Kardashian vraagt scheiding van Kanye West aan. Hiervoor halen we nog eens een klassieke media quizvraag boven. Wat zijn de vier namen van de kindjes West?

Goed zo !


Meer quizvragen over Media

Quizvraag Media

Bij de Kampioenen hebben ze een bekende vleesfabriek waarvan Balthasar Boma PDG is. Weten Jullie waarvoor deze Franse afkorting staat?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

De dame op de foto is sinds september 2018 mevrouw Justin Bieber. De Canadese zanger die op 14 jarige leeftijd bekend werd door een video op youtube. In de boekskes heeft hij veelvuldig gestaan door zijn knipperlicht relatie met Selena Gomez. Uiteindelijk lijkt hij toch gekozen te hebben voor deze dame. Tip, haar vader is ook een bekende Amerikaan. Gelukkig voor hem omdat hij redelijk kan acteren en niet alleen maar om “partner” van te zijn. Graag haar (meisjes)naam.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

In seizoen 3 maakten we kennis met Octaaf De Bolle. Geef de naam van de acteur.

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Haar beeltenis is na de Mona Lisa misschien wel de beroemdste ter wereld. De Afghaanse Sharbat Gula werd in 1985 als 12-jarig meisje vastgelegd op de cover van een tijdschrift en groeide uit tot een icoon van de moderne fotografie. Op welk tijdschrift sierde zij de cover?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Doorbreken in de Vlaamse showbizzwereld is geen makkie. Dat wordt hilarisch duidelijk in de nieuwe topreeks van komisch meesterbrein Bart De Pauw. Deze nieuwe reeks was in 2017 enkel te zien op PLay More en vanaf 2018 op één. Over welke reeks hebben we het hier?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Lieven Scheire heeft naast zijn populaire tv-programma ‘Scheire en de Schepping’, ook een eigen podcast. Volgens de eigen omschrijving is het ”Geen objectieve oplijsting van de feiten, maar een geanimeerde en vaak gepassioneerde babbel waarin naar hartenlust wordt vertakt naar beschouwing, opinie, wilde speculatie en sporadische onnozeliteiten. In 2020 was het de populairste Belgische podcast op Spotify. Wat is de naam van deze Podcast?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

Meneer de burgemeester, iedereen kent natuurlijk dit personage uit Samson en Gert. Walter De Donder is in het echte leven ook burgemeester. Maar kennen jullie de fictieve voornaam van de burgemeester in Samson en Gert?

Bekijk antwoord

Quizvraag Media

In december 2018 ging het Afrikamuseum, na een renovatie van vijf jaar, opnieuw open voor het publiek. Niet alleen het gebouw, maar ook de invulling werd flink onder handen genomen om het voormalig koloniaal museum te laten aansluiten bij de huidige maatschappij. Het debat rond ons koloniale verleden woedt intussen volop. Ook Canvas wijdde er een reeks aan. Hoe heette die reeks?

Bekijk antwoord